Om
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
 
Om Mixx Travel

Hvem er vi?

Mixx Travel blev etableret i 2009 i Malmö, Sverige. Til at begynde med henvendte vi os primært til gæster fra det sydlige Sverige, men fra 2015 og frem til idag har vi rejsende som flyver fra Kastrup, Billund, Aalborg, Göteborg og Stockholm. Fra april 2019 begyndte vi også at flyve gæster til Tyrkiet fra Oslo.

Idag har vi udover afdelingen i Malmö også en afdeling i Bella Center i København, samt et Call Center i Alanya. Vores sommerprogram indeholder primært rejser til Tyrkiet, som vi efterhånden er specialister i at arrangere rejser til. Med os kan du rejse
 til blandt andet Kusadasi, Antalya, Alanya, Side og Kemer. Vi tilbyder også golfrejser til det eksklusive golfmekka i Belek. Både Kreta og Rhodos kom på programmet i 2022.

Hos os er det meste muligt!

Vi bestræber os på at kunne skræddersy den rejse der passer netop dine individuelle ønsker og behov.


Hos Mixx Travel er vi af den overbevisning, at alle har ret til ferie. Derfor er det vigtigt for os, at kunne tilbyde et stort og varieret program hvor alle kan være med, uanset tegnebogens størrelse. Vi sætter derfor en ære i at finde gode hoteller til rimelige priser.

Familien er i centrum, og det er vigtigt for os, at der er plads til både børn og voksne på vores destinationer. Vi mener, at det skal være muligt at lade børnene løbe, lege og plaske i poolen, imens de voksne skal kunne hvile og slappe af under ferien. En stor del er vores hoteller er netop designede til familier med børn, og de fleste har alverdens aktiviteter tilpasset børn, f.eks. vandrutsjebaner, legepladser, legerum mm. Vi har et kæmpe udvalg af familievenlige All Inclusive hoteller og resorts med alt hvad man kunne ønske sig af facilititer. Derudover tilbyder vi også rejser til små familiedrevne hoteller eller lejligheder samt hoteller velegnede for voksne.

Hvert år sender vi tusindvis af begejstrede gæster på ferie, og de fleste rejser med os igen og igen. Uanset om du ønsker en sol- og badeferie med All Inclusive, en kulturel ferie med masser af historiske seværdigheder eller en aktiv sportsferie, vil vi kunne hjælpe dig med at finde frem til den perfekte løsning.

Vores ambition er, at give vores kunder "Meget Mere Ferie For Pengene"!

Service

Hos Mixx Travel er service nøgleordet. Det er vigtigt for os, at vores gæster får den bedst mulige service af vores medarbejdere. Det gælder for alle medarbejdere, lige fra rejserådgiverne på salgskontorerne til guiderne på destinationerne og rengøringsdamerne på hotellerne. Derfor arrangerer vi jævnligt studieture for vores medarbejdere, så de hele tiden er ajour med f.eks. hotellernes service og faciliteter samt aktiviteter og udflugtsmål på destinationerne.

Forskellene er vores styrke
Vi er et stærkt team med forskellige baggrunde. For os er det en styrke, som vi værdsætter højt. Vi ved, at vi er stærkere, når vi sammen arbejder for at nå målet. De fleste af vores medarbejdere har arbejdet i rejsebranchen i mange år, og har haft forskellige jobs i branchen. For os er det vigtigt at være opmærksom på hinandens kompetencer, og at kunne bruge den enorme viden, vi sammen har.

Laveste pris
Hos Mixx Travel skal vi have de bedste rejsetilbud til de laveste priser! "Meget Mere Ferie For Pengene" betyder, at du som regel finder den billigste rejse hos os, men også, at vi ofte kan tilbyde et hotel eller en destination med flere oplevelser end vores konkurrenter tilbyder. Dette kan vi gøre, fordi vores samarbejdspartnere har gjort det muligt at forhandle gode kontrakter med flyselskaber og hoteller, og fordi vores omkostningsniveau er lavt, sammenlignet med mange andre rejsearrangører.

Fleksibilitet
Vi er et hastigt voksende rejseselskab, men formår alligevel at bevare smidighed og fleksibilitet i vores aktiviteter. Det betyder, at vi hurtigt kan tilpasse os vores gæsters ønsker og behov. Vi er konstant opmærksom på de nyeste tiltag i branchen, og vi kan mange gange tilbyde andet end det du lige ser på vores hjemmeside.