Om Mixx Travel - Vi kender Tyrkiet
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes

VIND EN REJSE FOR 2
VIND EN REJSE FOR 2
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en rejse for to personer. Betingelser
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882

Om Mixx Travel         

                                                    

Hvem er vi?


Mixx Travel blev etableret i 2009 i Malmö, Sverige. Til at begynde med henvendte vi os primært til gæster fra det sydlige Sverige, men fra 2015 og frem til idag har vi rejsende som flyver fra Kastrup, Billund, Aalborg, Göteborg og Stockholm. Fra april 2019 flyver vi også gæster til Tyrkiet fra Oslo. 

Idag har vi udover afdelingen i Malmö også en afdeling i Kastrup Lufthavn samt et Call Center i Alanya. Vores sommerprogram indeholder primært rejser til Tyrkiet, som vi efterhånden er specialister i at arrangere rejser til. Med os kan du komme til Kusadasi, Antalya, Alanya, Side og Kemer. Vi tilbyder også golfrejser, til det eksklusive golfmekka i Belek. Vinteren 2019/2020 havde vi vores første afgange til Hurghada i Egypten og Dubai i Emiraterne, og til spændende Nordcypern, hvor vi tilbyder ferie både tæt på Girne (Kyrenia), Famagusta og Bafra.

Hos os er det meste muligt!


Vi bestræber os på at kunne skræddersy den rejse der passer netop dine individuelle ønsker og behov.

Hos Mixx Travel er vi af den overbevisning, at alle har ret til ferie. Derfor er det vigtigt for os, at kunne tilbyde et stort og varieret program hvor alle kan være med, uanset tegnebogens størrelse. Vi sætter derfor en ære i at finde gode hoteller til rimelige priser.

Familien er i centrum, og det er vigtigt for os, at der er plads til både børn og voksne på vores destinationer. Vi mener, at det skal være muligt at lade børnene løbe, lege og plaske i poolen, imens de voksne skal kunne hvile og slappe af under ferien. En stor del er vores hoteller er netop designede til familier med børn, og de fleste har alverdens aktiviteter tilpasset børn, f.eks. vandrutsjebaner, legepladser, legerum mm. Vi har et kæmpe udvalg af familievenlige All Inclusive hoteller og resorts med alt hvad man kunne ønske sig af facilititer. Derudover tilbyder vi også rejser til små familiedrevne hoteller eller lejligheder samt hoteller velegnede for voksne.

Hvert år sender vi tusindvis af begejstrede gæster på ferie, og de fleste rejser med os igen og igen. Uanset om du ønsker en sol- og badeferie med All Inclusive, en kulturel ferie med masser af historiske seværdigheder eller en aktiv sportsferie, vil vi kunne hjælpe dig med at finde frem til den perfekte løsning.

Vores ambition er, at give vores kunder "Meget Mere Ferie For Pengene"!


Service
Hos Mixx Travel er service nøgleordet. Det er vigtigt for os, at vores gæster får den bedst mulige service af vores medarbejdere. Det gælder for alle medarbejdere, lige fra rejserådgiverne på salgskontorerne til guiderne på destinationerne og rengøringsdamerne på hotellerne. Derfor arrangerer vi jævnligt studieture for vores medarbejdere, så de hele tiden er ajour med f.eks. hotellernes service og faciliteter samt aktiviteter og udflugtsmål på destinationerne.

Forskellene er vores styrke:
Vi er et stærkt team med forskellige baggrunde. For os er det en styrke, som vi værdsætter højt. Vi ved, at vi er stærkere, når vi sammen arbejder for at nå målet. De fleste af vores medarbejdere har arbejdet i rejsebranchen i mange år, og har haft forskellige jobs i branchen. For os er det vigtigt at være opmærksom på hinandens kompetencer, og at kunne bruge den enorme viden, vi sammen har. 

Laveste pris:
Hos Mixx Travel skal vi have de bedste rejsetilbud til de laveste priser! "Meget Mere Ferie For Pengene" betyder, at du som regel finder den billigste rejse hos os, men også, at vi ofte kan tilbyde et hotel eller en destination med flere oplevelser end vores konkurrenter tilbyder. Dette kan vi gøre, fordi vores samarbejdspartnere har gjort det muligt at forhandle gode kontrakter med flyselskaber og hoteller, og fordi vores omkostningsniveau er lavt, sammenlignet med mange andre rejsearrangører.

Fleksibilitet:
Vi er et hastigt voksende rejseselskab, men formår alligevel at bevare smidighed og fleksibilitet i vores aktiviteter. Det betyder, at vi hurtigt kan tilpasse os vores gæsters ønsker og behov. Vi er konstant opmærksom på de nyeste tiltag i branchen, og vi kan mange gange tilbyde andet end det du lige ser på vores hjemmeside.

Mixx Travel - hvorfor hedder vi egentlig det? 
Mixx er et godt navn for en rejsearrangør, som "mikser" forskellige flyafgange og hoteller/ferieleiligheter til den perfekte ferie sammen. Navnet er også nemt at sige. Nogle kalder os for Maxx Travel, Mexx Travel, Maks Travel eller Miks Travel. Det må man gerne, så længe man finder den rejse hos os, som giver en god ferieoplevelse, og ikke mindst meget mere ferie for pengene!

Mixx Travel er specialister i at arrangere ferie med All Inclusive eller Ultra All Inclusive i Tyrkiet. Se aktuelle tilbud og muligheder her!
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes