De bedste strande i Kemer - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

 
Hvor ligger de bedste strande i Kemer?

Synes du, at en dukkert i et turkisblåt hav omgivet af appelsinlunde og de flotte Taurus-bjergene i baggrunden lyder helt fantastisk? Så er strandene i Kemer helt perfekte for dig! I Kemer er der mange gode svømmemuligheder, og de to mest populære strande hedder Kemerstranden eller Bystranden og så er der også Moonlight Beach. De ligger på hver sin side af en stor gæstehavn, hvor man efter en dag på stranden sætter sig ned på en af ​​de hyggelige caféer eller en restaurant for at se, når sejlbådene lægger til i havnen. Langs både Moonlight Beach og Bystranden finder du restauranter, der er gode muligheder for at prøve vandsport og der er også udlejning af parasoller og liggestole. Se alle Mixx Travels hoteller i Kemer her

Bystranden - en strand med det mest fantastiske badevand


På højre side af havnen ligger Bystranden, som for det meste består af brosten. Havet her er krystalklart, perfekt til dig, der kan lide at snorkle. Der er også mulighed for at køre på jetski og surfe. Værd at tænke på er, at der er en del ret skarpe sten her, så det kan være rart for dine fødder at bruge et par strandvenlige sko. For familier med børn vil vi anbefale at vælge Moonlight Beach i stedet for denne strand, da bystranden måske har lidt højere bølger og ikke er så lavvandet.


Moonlight Beach er en af Tyrkiets fineste strande


I en hyggelig bugt på vestsiden af ​​havnen ligger Moonlight Beach. Stranden betragtes som en af ​​Tyrkiets fineste strande med sit grovkornede sand og klare blå vand. Her kan du teste på flere slags vandsport eller hygge dig på en af gode strandbarer, hvis du har brug for en forfriskning eller bare vil nyde dagen her på Moonlight Beach. Stranden er perfekt til børn, den er lavvandet og langs stranden finder du restauranter, vandlande og legepladser.
Læs vores guide om Kemer her

Andre strande i og omkring Kemer


 • Cirali Beach ligger ca. 45 minutter syd for Kemer. En stille og meget naturskøn strand og en del af stranden (Olympos-stranden) er under naturbeskyttelse, blandt andet fordi havskildpadder lægger sine æg her. 

 • I den nordlige del af Kemer ligger Göynükstranden. Her ligger nogle af Kemers bedste og dyreste hoteller, men du kan stadig slikke sol og bade gratis her. Stranden er en blanding af sand og sten og ganske børnevenlig. Liggestole og parasoller kan lejes.

 • Camyuva-stranden ligger 8 km fra centrum af Kemer. Vandet her er måske det reneste og klareste i hele området! Stranden har to sektioner, en, der er forbeholdt hotellens gæster, og en, som alle kan besøge. Der er barer, restauranter og mulighed for at leje liggestole og parasoller. Ikke særlig børnevenligt, vandet bliver dybt ret hurtigt. 

 • Phaselis-stranden er til dig, der ønsker at svømme i antikens fodspor. Efter at have betalt (et lille) adgangsgebyr til området, gå ned til en af ​​de tre badebugte, der udgør strandområdet. Stenstrand med gode muligheder for skygge under fyrretræerne.

 • Tekirova-stranden er en af ​​de mest berømte i Kemer. Det tager cirka 20 minutter at komme hertil med bus eller bil. En stor strand med alle mulige faciliteter inklusive et dykkercenter med instruktører.