Grupperejser - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882


Grupperejser - træningslejr i solen - et godt tilbud til den store familie


Hos Mixx Travel arrangerer vi gerne grupperejser, teambuilding og andre gruppeture, hvor I er 15 eller flere ude at rejse sammen. Måske er I et fodboldhold, som vil have en uge på græs og i behagelige temperaturer tidligt forår eller sent efterår? Et yogahold fra fitnesscenteret, som vil opleve noget nyt? Et firma, som skal rystes lidt sammen og også have det lidt sjovt undervejs? Mixx Travels grupperejser kan arrangeres fra 4 til 21 dage, og vi hjælper dig gerne finde den perfekte destination og det perfekte hotel for grupperejsen. Et hotel med gode fitnessfaciliteter, tennisbaner, tæt på golfbanen eller hvad gruppens ønsker er.

Gode tilbud til den store familie


Hvis I er en stor familie med over 15 medlemmer som skal rejse sammen, arrangerer vi gerne denne særlige rejse for jer. Vi ser til, at familien kommer til at sidde sammen i flyveren og bo tæt på hinanden på hotellet eller i egne bungalows/villaer. Vi kan hjælpe med privat transfer. Hvis I vil, hjælper vi med at arrangere middage eller fælles udflugter, oplevelser som I som familie oplever sammen. Hvis det er en særlig mærkedag eller en rund fødselsdag som skal fejres, kender vi de perfekte restauranter og steder at gøre dette på.

Meget grupperejse og konference i Tyrkiet for pengene


I Tyrkiet får man generelt meget ferie for pengene - og det gælder også for grupperejser og konferencer. Mad og drikke fås til rimelige penge, og hvis gruppen fx. består af et hold sportsfolk og I vælger at bo på et hotel med All Inclusive, vil udvalget af forplejning være rigeligt til også de mest sultne. Leje af tennisbaner, fodboldbaner, konferencelokaler eller andet som skal bruges i løbet af rejsen, ligger også i den fornuftige ende på vores hoteller i Tyrkiet. 


Sådan fungerer det at arrangere en grupperejse til Tyrkiet med Mixx Travel


Tag fat i os ved at sende en e-mail til vores gruppeafdeling på [email protected]Fortæl hvad rejsen handler om, antal personer, hvornår I vil rejse og om der er særlige forhold, der skal tages hensyn til. Så vender en af vores gruppeeksperter tilbage og starter processen. Vi glæder os til at arrangere jeres næste grupperejse, firmatur eller konference.