Vores udflugter på Kreta - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

 

Udflugter på Kreta med Mixx Travel


Gramvousa & Balos  - Heldagstur


Kan arrangeres fra: RethymnonChaniaHeraklion 

Opdag en af de flotteste strande i verden. Balos-lagunen er hvert år med på listen over de top 10 flotteste strande på kloden. Vi tager til Balos på et lille skib og under turen kan du nyde synet af den flotte natur og kyst som Kreta byder på. Vores første stop er øen Gramvousa, hvor der blandt andet findes en borg fra den tid, hvor Venedig havde meget at sige om hvem der skulle bestemme over Middelhavet. Snart er vi fremme ved Balos hvor vi bliver i tre timer. En dejlig udflugt!


Prisen inkluderer ikke: Mad og drikke. Børn under 11 år betaler halv pris.

Tag med: Gode sko at gå i. Kasket/solhat, solcreme, solbriller. Badetøj og håndklæde. Penge.

 

 


 

Falassarna Beach - Heldagstur


Kan arrangeres fra: Rethymnon 

Dagen starter med at vi kører ca. 2 timer gennem Chania by og videre via Kastelli før vi kommer frem til Fallasarna. Her har vi hele 4 timer til at nyde det krystalklare vand eller bare nyde områdets charme. Der er sat tid af til at spise på en hyggelig restaurant eller taverna.


Prisen inkluderer ikke: Mad og drikke. Børn under 11 år betaler halv pris.

Tag med: Gode sko at gå i. Kasket/solhat, solcreme, solbriller. Badetøj og håndklæde. Penge.

 


 

Knossos & Heraklion Heldagsturengelsktalende guide 


Kan arrangeres fra: Chania 

Tag med på en rejse tilbage i tiden. Besøg kong Minos´palads og få fortalt historien om den fantastiske civilisation som blomstrede op her for næsten 4.000 år siden. Der findes mange historier og legender fra dette område som f.eks fortællingerne om Daedalos og Ikaros, den berømte labyrint og den frygtindgydende Minotaur - monstret som var halvt menneske og halvt tyr. Vi starter med at køre til Knossos med en lille pause undervejs, og ved selve Knossos venter en 1,5 lang guidet rundtur. På vej hjem stopper vi Heraklion by hvor vi har 3 timer på egen hånd. 


Prisen inkluderer ikke: Mad og drikke. Entré (20 euro) til Knossos. EU-borgere op til 25 år og ikke-EU-borgere op til 5 år gratis entré. EU-borgere over 65 år betaler entré 8 euro.

Tag med: Gode sko at gå i. Kasket/solhat, solcreme, solbriller. Penge.

 


 

SUP og snorkling ved Marathi Bay  - Halvdagsturengelsktalende guide 


Kan arrangeres fra: Chania 

Ved Marathis og Loutrakis krystalklare og oftest rolige vand har du de perfekte forhold til at teste SUP eller Paddleboard som nogle kalder det. Det er næsten som at svæva hen over vandet og sammen med dygtige instruktører opdager du flotte og spændende steder langs kysten. Det hele starter med en grundlæggende introduktion til hvordan man navigerer et paddleboard: hvordan man først og fremmest lærer at stå op på det, hvordan man vender og drejer og stopper. I løbet af dagen kan du opdage grotter som man ellers ikke kan nå fra kysten - med SUP eller med snorkelgrej på. Alt udstyr du skal bruge findes på stedet til fri afbenyttelse.


Prisen inkluderer: Vand og snackbar. Transport fra hotellet. Der vil blive taget billeder som sendes til dig hvis du har lyst.

Tag med: Badetøj, håndklæde, skiftetøj, solcreme.

 


 

Yoga og oliven - Halvdagstur


Kan arrangeres fra: Chania  

Få dyrket yoga på din ferie på Kreta - hele oplevelsen varer ca. 2 timer. Yogaområdet ligger dejligt under et stort gammelt egetræ, i en flot have ikke langt fra en olivenplantage. Yogatimen inkluderer klassiske og variationer af diverse yogateknikker som f.eks  asanaspranayama og meditation. Målet er at slappe af, strække ud, få ny energi og bare generelt have det dejligt.

Prisen inkluderer: Lån af yogamåtte. Lokal urtethe og en dejlig morgenmad med lokal honning, youghurt, ækologiske grøntsager og frugt.

Prisen inkluderer ikke: Transport til og fra stedet

Tag med: Passende tøj til at dyrke yoga i. Vand. 

Elafonisi Beach - Heldagstur


Kan arrangeres fra: Chania 

Dette er et lille paradis på jord som mange kalder for Kretas Maldiverne. Elafonisiområdet med strande og øen har det smukkeste hvide sand, rent azurblåt vand og nogle ssteder også laksefarvet sand. Øen Elafonisis ligger i den sydvestlige del af Kreta ca, 1,5 time fra Chania. I løbet af turen fortæller guiden om de byer og steder vi passerer forbi. Området Elafonisi er under beskyttelse af EU-programmet Natura 2000 og her lever også en del truede dyr og plantearter. Der er sat 4 timer af til at nyde området. På vej hjem laver vi et stop ved grotten Agia Sofia og spiser frokost. 

Prisen inkluderer ikke: Mad og drikke

Tag med: Gode sko at gå i. Kasket/solhat, solcreme, solbriller. Badetøj og håndklæde. Penge.Utflyktsprogrammet med aktuelle priser er også tilgængeligt på destinationen.
Du bestiller og betaler dine udflugter på stedet.
Kontakt din guide eller ring vores servicekontor for flere informationer og booking.