De bedste strande i Kusadasi - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

 

Hvor ligger de bedste strande i Kusadasi?


Ønsker du at få det bedste fra begge verdener med sol og ferie på fantastiske strande, mens du er tæt på gamle hyggelige kvarterer med både underholdning og shopping? Så er Kusadasi oplagt til at blive din næste feriedestination! I Kusadasi er der mange strande at vælge imellem, både store og små. Nogle af de mest populære strande er den offentlige strand (som vi her kalder for Public Beach), Ladies Beach og Long Beach. Både Ladies Beach og Long Beach ligger kun få minutters bustur fra centrum, perfekt til dig, der ønsker at benytte dig af forskellige strande i løbet af din ferie her i det vestlige Tyrkiet. Find det perfekte hotel i Kusadasi her 

Public Beach - stranden i centrum af Kusadasi


Midt i Kusadasi tæt på havnen finder du Public Beach. Det er en temmelig lille strand, men med dejligt turkisblåt vand. Fordi den er så centralt placeret, er der mange mennesker og bevægelse her fra morgen til aften, derfor vil vi ikke anbefale denne strand, hvis du leder efter fred og ro. Du er dog tæt på centrum, så det bliver en helt perfekt dag, hvis du vil gå mellem de hyggelige kvarterer og slappe af på stranden den samme dag. Det er muligt at medbringe børn til denne strand, men der findes faktisk meget bedre strande for familier med børn i Kusadasi.

Ladies Beach er stor og børnevenlig


Denne 1 kilometer lange sandstrand er en af ​​de mest populære strande i Kusadasi. Her tager du den lokale bus (dolmus), der kører flere gange i timen fra centrum og tager cirka 5 minutter, eller du går en tur på cirka 15 minutter og får set dele af Kusadasi, som du måske aldrig ville have opdaget ellers. ved Ladies Beach finder du mange restauranter, butikker og barer, og på selve stranden er der liggestole og parasoller til leje, strandbarer og et stort udvalg af forskellige slags vandsport. Ladies Beach er perfekt til familier med børn, da sandet er perfekt til sandslotskonstruktion og her er også lavvandet. Et par kilometer syd for denne strand er en anden del af området, som nogle kalder "Paradise Beach", men hvad du får her er omtrent det samme som på Ladies Beach. Læs mere om Kusadasi her

Long Beach er måske Kusadasis bedste strand


Long Beach, en af ​​de mest populære strande i Kusadasi, fik sit navn fra sin længde. Det bløde sand strækker sig 18 kilometer langs havet. Vandet her er krystalklart, perfekt til dig, der ønsker at svømme eller udøve en form for vandsport. Der er også et udvalg af forskellige caféer og restauranter, hvis sulten rammer. Long Beach er en bustur på ca. 10 minutter fra centrum af Kusadasi med lokalbus, der kører flere gange i timen fra centrum.

Stranden er perfekt til familier med børn, og langs Long Beach ligger et af ​​Kusadasis vandlande, Aqua Fantasy, et must, hvis du vil have en sjov dag med mange vandaktiviteter og hurtige rutsjebaner!


Pamucak Beach er tæt på Efesos og Selcuk


Cirka 20 minutter med bus nord for Kusadasi ligger Pamucak-stranden, en temmelig stille strand, der oftest bruges af lokalbefolkningen. Her kan det blæse lidt, men atmosfæren er rolig og afslappet. Nogle små caféer og muligheden for at ride på hest - men ikke så mange flere faciliteter. Tag Dolmus mod Selcuk og spørg dig frem undervejs.