De bedste strande i Side - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

 

Hvor ligger de bedste strande i Side?


En dukkert i havet og en masse sol er en selvfølge, når du besøger Side, og her finder du også to af den tyrkiske rivieras bedste sandstrande med finkornet sand og turkisblåt vand. I Side er der to hovedstrande at vælge imellem: Øststranden  og Veststranden. De er placeret på hver sin side af byen, så uanset hvor du bor i Side, er du tæt på en af ​​dem. Veststranden har et lidt større udvalg af vandsport, restauranter og udlejning af parasoller og liggestole, end hvad Øststranden har, ellers er strandene ret ens.

Noget der er værd at tænke på er, at du normalt kan bruge liggestolene gratis, hvis du køber noget i den restaurant, der lejer stole ud på den del af stranden, du er på. Men hvis du vælger en anden restaurant, og de ser det, er der en risiko for, at de tager en forholdsvis høj pris for liggestolen, når du skal til at gå. Find hotellet i Side her


Veststranden - perfekt for familier


Veststranden i Side strækker sig over ti kilometer og er meget populær blandt familier med børn. Det fine sand er fantastisk til masser af leg og til at bygge store sandslotte med. Der er et stort udvalg af restauranter, barer og vandsport, når du har brug for lidt ekstra mad, drikke eller adrenalin. Dette er den bedste strand i Side for familier med børn, her er lavvandet og ikke særligt mange sten i vandet.


Øststranden er en lidt mere rolig strand


Her på Øststranden i Side blivet vandet hurtigt dybere end på Veststranden. Så hvis du vil  snorkle eller dykke eller ikke vil gå langt for at tage en dukkert, er denne strand bedre egnet. Vandet er klarere på denne side, og her er et lidt roligere tempo og faktisk lidt færre turister. Der er et lidt mindre udvalg af restauranter og vandsport, men det er nok til en skøn dag på stranden. Da vandet bliver hurtigt dybt, og der er et par flere bølger her, vil vi ikke anbefale at tage hertil med for små børn. Her er vores Side rejseguide

Strandpromenaden i Side


Benyt lejligheden til at gå langs promenaden, der går hele vejen fra Side til Kumköy og derefter mod landsbyen Evrenseki. Undervejs finder du flere hyggelige restauranter, hvor du kan finde noget at spise eller drikke ved solnedgangstid efter en lang dejlig dag i Side. Promenaden er også perfekt til en joggetur.