Antalya Rejseguide
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes

VIND EN REJSE FOR 2
VIND EN REJSE FOR 2
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en rejse for to personer. Betingelser
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882


Antalya er det naturlige midtpunkt på Den Tyrkiske Riviera. Alt er lidt vildere her, og med sine 300 årlige solskinsdage er Antalya det perfekte sted at nyde ferien. Du har alt inden for rækkevidde: shopping, kultur eventyrlige udflugtsmuligheder og det turkisblå hav. I Antalya finder du også All Inclusive hoteller af absolut højeste standard. 

Strand & vandland
Antalya byder på tre dejlige strande, Memerli, Konyaalti og Lara Beach. Memerli ligger tættest på havnen i centrum af byen, og strandbredden her består af småsten. Et godt sted at tage hen for en hurtig dukkert. Vest for Antalya finder du Konyaalti (grus), som med sin beliggenhed ved Taurus bjergene er nærmest solsikker. Stranden emmer af liv, og har rigeligt med muligheder for de aktive, for eksempel en dejlig strandpark med badeland, shopping, og hyggelige strandbarer. Du kan også leje udstyr til diverse sportsgrene ude på havet. Lara Beach er en af de længste sandstrande i Tyrkiet, og hjemsted for den årlige SANDLAND sand-slot konkurrence. Mange af de største luksushoteller ligger her.

Shopping
Antalya's største shopping gade hedder Güllük Boulevard, og her finder du alle slags butikker. Både dem med de internationale mærkevarer, og de små sjove som byder på lokale varer. Alle med et veludviklet shopping-gen kan sagtens få flere dage til at gå med at ose i Antalya's mangfoldige butikker. Gå for eksempel rundt i den gamle bydel Kaleici og besøg dens butikker med kunsthåndværk, eller dem der sælger krydderi, guld og sølv. Husk også at tage på det store lørdagsmarked Lara Cumartesi Pazar, som let kan nåes med en dolmus (mini-bus) fra centrum af Antalya.

Restauranter & underholdning
I bedste tyrkiske tradition byder Antalya på en næsten uendelig række af hyggelige restauranter i alle prislejer. Sæt dig for eksempel i nærheden af byens smukke havn, eller i den gamle bydel Kaleici, for eksempel i nærheden af de gamle bymure. Som altid i Tyrkiet finder du et varieret udbud, uanset om du vil spise traditionelt tyrkisk eller mere europæisk orienteret. Stemningen i de smalle stræder inden for bymurene er nærmest magisk, se for eksempel den historiske Yivli Minaret, som er opført allerede i 1200-tallet. Når som helst du har brug for det, kan du hvile benene på en af de hyggelige cafeer, som er spredt med rund hånd i den gamle bydel. For dig der vil feste videre senere på aftenen, er der rigeligt med mulighed nede ved havnen. Her ligger de fleste barer og diskoteker.

Fakta om Antalya: 

Flyvetid: Anslået flyvetid  København 3 timer 35 min


Transfer: Fra lufthavnen i Antalya til det første hotel i Antalya tager cirka 20 minutter (6 km). Transfer sker med Mixx Travel personale eller med en fra vores lokale agentkontor. Det kan forekomme at der ikke er en guide med i bussen. I sådanne tilfælde gives der information til gæsterne i lufthavnen lige inden bussen kører mod destiantionen.

Pas og Visum: Danske statsborgere behøver ikke visum til Tyrkiet. Dog skal passet være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen. Er du statsborger i et andet land skal du kontakte den tyrkiske ambassade i København.Tlf 39202788

Tidsforskel: Dansk tid + 1 Time

Telefon: Ring +90 efterfulgt af det tyrkiske telefonnummer, vil du ringe til Danmark skal du ringe 0045 efterfulgt telefonnumeret.

Vaccination: Kontakt en læge eller vaccination klinik.

Indbyggertal: Antalya har omkring 1,1 millioner indbyggere. Om sommeren stiger det til ca. 1,5 mio.

Priser mad: Den gennemsnitlige pris for en to retters middag er ca. 120 pr person. En øl koster omkring 20 kr.

Priser i øvrigt: I butikken: 1 liter vand ca. 3 kr., dåse sodavand i hjemmet (33 cl) omkring 4 kr., loaf hvidt brød ca. 2 kr., Chips 200g ca 10 kr.

Strande: Der er tre strande Memerli, Lara og Konyaalti.

Natteliv: Stort udvalg af barer, pubber, diskoteker og natklubber i området omkring havnen.

Aktiviteter: Vandland, vandsport, dykning, rafting, tennis, fodbold, etc.

Penge: Kreditkort betaling accepteres i begrænset omfang. I pengeautomaterne kan de mest gængse kreditkort bruges. Veksl kun kontanter i banken eller på godkendte vekselkontorer. 


Ramadan og helligdage 2020: Nytårsdag: 1. januar. Børnenes dag: 23. april.  Den 23. april begynder også den muslimske fastemåned Ramadan. I denne periode vil offentlige kontorer og banker have begrænsede åbningstider. Afslutningen på Ramadanen markeres med 3 festhelligdage (24 -26. maj). Arbejdernes dag: 1. maj. Atatürks mindedag samt ungdommens sportsdag: 19. maj. Kurban Bayram (offerfesten): 31.juli - 3. august. Sejrens dag: 30. august. Republikkens dag: 29. oktober.


Vejret

Jan

16°c

Feb

14°c

Mar

16°c

Apr

21°c

Maj

25°c

Jun

28°c

Jul

30°c

Aug

33°c

Sep

30°c

Okt

26°c

Nov

22°c

Dec

18°c

MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes