Mallorca Rejseguide - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

 

De to mest besøgte områder på Mallorca er den sydlige Palmabugt og den nordlige Alcudiabugt. Men du skal også absolut besøge den hyggelige hovedstad Palma de Mallorca, som har en spændende historie, hyggelige restauranter og barer og god shopping. Mallorca har noget for alle: børnefamilier, pensionister, par og de unge, som vil give den gas på dansegulvet.


Strande og Vandland
Der er hundredevis af strande på Mallorca. Nogle af de mest kendte er Playa de Alcudia, Es Trenc, Cala de Deia, Cala Mondrago og stranden ved Porto Cristo. Generelt kan man sige, at strandene er velplejede og har de fleste gængse aktiviteter og services. Strandene i syd er generelt mere børnevenlige, men forholdene kan variere lidt fra hotel til hotel - så tjek strandforholdene ved det hotel du vil bo på. Er dette en partystrand? En nudiststrand? En lavvandet strand, perfekt for små børn?

Vil du i vandland, tilbyder Mallorca mange muligheder. Nogle af de største er Jungleland og Aquapark el Arenal. 


Shopping og skønhed på Mallorca
På Mallorca og i særdeleshed i Palma by,  finder du alt det, du kan forvente at finde i en spansk storby. Her er de store kæder som Zara og Corte de Inglés, tusindvis af tøjbutikker, kiosker, kosmetik, legetøj og alt andet. Selv i de lidt mindre byer er der gode shoppingmuligheder. Priserne er som i Spanien, nogle steder højere. Du kan også finde lokalt producerede ting som olivenolie, vin og honning - eller hvad med et par espadrillos? Frisører og negleklinikker er der også til lidt lavere priser end i Danmark. Spaklinikker, massage og wellness findes på de større hoteller og som selvstændige klinikker. 

Restauranter og underholdning
Er du vild med det spanske køkken? Så nyd de lækreste tapas, friskfanget fisk, store steaks fra grillen og den lokale rødvin. Start dagen med et glas friskpresset appelsinjuice og afslut din middag med en sort espresso. Du spiser fremragende på Mallorca til oftest meget rimelige priser kvaliteten taget i betragtning. Her er også alt fra sushi til pizza, a full english breakfast eller tysk sauerkraut. Fastfood er der også, hvis sulten skal stilles med en hurtig cheeseburger.


Nattelivet på Mallorca har det hele, fra afslappede vinbarer og loungesteder ved stranden, til store diskoteker og natklubber, som ikke lukker før solen står op. Området ved Magaluf og Palmanova har et intensivt natteliv med mange unge mennesker som giver den hele armen hele natten - så er du advaret.

 

Fakta om Mallorca: 

Flyvetid: Beregnet flyvetid fra København: 3 timer 10 min

Transfer: Fra lufthavnen i Palma tager det ca. en time til Alcudia i nord. Til Playa de Palma tager det under 20 minutter - hvis ikke trafikken driller.


Pas og Visum: Danske statsborgere behøver ikke visum til Mallorca eller Spanien. Pas er som sådan ikke nødvendigt, men anbefales.


Tidsforskel: Dansk tid. Ingen tidsforskel. Sidst i oktober skifter man til vintertid og stiller uret en time tilbage.

Telefon: Ring +34 efterfulgt af det spanske telefonnummer, vil du ringe til Danmark fra Spanien skal du slå 0045 efterfulgt af telefonnummeret.

Vaccination: Der er ingen kendte krav om vaccination. Kontakt evt en læge eller vaccinationsklinik.

Beboere: Mallorca har omkring 900.000 indbyggere som i løbet af sommeren nemt kan stige med et par hundrede tusinde mere. Hovedstaden Palma har ca. 430.000 indbyggere.

Priser restaurant: Den gennemsnitlige pris for en to-retters middag på en almindelig restaurant er ca. 100 kr. pr person. En espresso koster ca 10,- og en øl ca. 20,-. Men der findes alle prisklasser af restauranter på Mallorca - fra hurtig fastfood til gourmetrestauranter.

Priser i øvrigt: I butikken: 1 liter vand ca. 7 kr, dåse sodavand (33 cl) omkring 5 kr., hvidt brød ca. 5 kr., Chips 200g ca 10 kr.


Natteliv: Stort udvalg af barer, pubber, diskoteker og natklubber.

Aktiviteter: Vandland, vandsport, dykning, cykle, tennis, fodbold, vandreture....

Penge: Kreditkort betaling accepteres næsten over det hele, men det er alligevel en god idé at have nogle euro med i lommen til småting som en is, en kaffe eller lignende, Veksle hjemmefra eller hæv kontanter fra en automat når du er landet.


Vejret

JanFebMarAprMajJun
14°c15°c16°c18°c21°c25°c
JulAugSepOktNovDec
29°c29°c26°c22°c18°c15°c