Forsikringer - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

Afbestillingsforsikring og rejseforsikring


AFBESTILLINGSFORSIKRING:


Få pengene tilbage hvis uheldet er ude i løbet af din rejse. Med en afbestillingsforsikring fra Europæiske ERV får du pengene tilbage, hvis noget pludseligt og uventet sker, så du ikke kan gennemføre din rejse, eller hvis formålet med rejsen bliver ødelagt. Det koster kun 6,25% procent af den samlede rejses pris at tegne forsikringen. Vær opmærksom på at Afbestillingsforsikringen skal tegnes ved bestilling af rejsen. Den kan ikke tilføjes senere.Særlige betingelser for Afbestillingsforsikringen i løbet af Covid-19:


• Nu kan du afbestille din rejse hvis du selv eller en medforsikret bliver syg med Covid-19.
• Hvis et medlem af din nærmeste familie bliver syg med Covid-19, og indlagt på hospital i tre eller flere dage, kan du afbestille din rejse hvis rejsen er snart forestående.
• Der kræves en lægeerklæring for at du skal kunne benytte dig af denne særlige dækning.

Læs mere om afbestillingsforsikringen og se vilkårene her.

 

REJSEFORSIKRING


Særlige betingelser for rejseforsikringen i løbet af Covid-19 - gældende frem til d. 31/3 2021

• Nu kan du tegne rejseforsikring også til lande, som UM fraråder alle ikke-nødvendige rejser til pga. Covid-19. Forsikringen dækker dog ikke udgifter relateret til Covid-19 som fx:
- at de/den forsikrede bliver syg
- at flyrejsen bliver annulleret, grænserne lukkes eller at man bliver sat i karantæne
- andre ekstra udgifter 

Noter venligst, at du ikke kan tegne en rejseforsikring til lande som UM fraråder rejser til af andre grunde som fx. krig eller risiko for terror.

ÅRSREJSEFORSIKRINGRejs så meget du vil - én forsikring til alle årets rejser fra 1 til 30 dages varighed. Få markedets bedste dækning med en Årsrejseforsikring Plus fra Europæiske ERV.
Enhver rejse er fuld af nye oplevelser, men det er ikke alle oplevelser, der er lige sjove. Med en Årsrejseforsikring Plus fra Europæiske ERV er du ekstra godt dækket i tilfælde af uheldige oplevelser på ferien. Forsikringen dækker bl.a.:

 
Sygdom og tilskadekomst
Behandling af akut sygdom og tilskadekomst under rejsen.

Bagageforsinkelse
Udgifter til erstatningskøb hvis din indtjekkede bagage bliver forsinket på rejsen og ikke ankommer sammen med dig til din destination.

Hjemtransport
Transport til dit hjemland hvis du pga. akut sygdom eller tilskadekomst ikke selv kan komme hjem.

Tandskade
Udgifter til akut tandbehandling hvis du, som følge af et ulykkestilfælde på din rejse, får en tandskade.

Forsinket fremmøde
Ekstraudgifter hvis du pga. uforudsete hændelser forsinkes på din udrejse og hjemrejse.

Privatansvar
Hvis du som privatperson holdes erstatningsansvarlig for person- eller tingskade under din rejse.

Evakuering
Ekstraudgifter til transport til Norden når Udenrigsministeriet eller anden udenlandsk myndighed kræver, at du forlader det område, hvor du befinder dig pga. terror, naturkatastrofer, udbrud af krig eller livstruende epidemier.

Selvrisiko
Den selvrisiko du bliver opkrævet, hvis der opstår en dækningsberettiget skade på din ubeboede bopæl i dit hjemland, kaskoskade på din privatejede bil eller skade på lejede køretøjer under din rejse.

Hjemkald 
Ekstraudgifter hvis du må afbryde dit ophold og rejse tilbage til dit hjemland.

Ødelagt ferie
Ødelagte feriedage hvis du ikke kan deltage i den aktivitet, som var rejsens primære formål pga. f.eks. akut sygdom eller tilskadekomst.

 Se her for mere information om Årsrejseforsikring Plus, vilkår samt dækningssummer for de ovenstående dækninger.

Rejseforsikring for hele familien 
Du kan også tegne en Årsrejseforsikring Plus, der dækker hele familien på én gang. Så er I dækket både, når I tager på ferie sammen, og når I rejser hver for sig.

Rådgivning og assistance
På Europæiske ERV’s hjemmeside www.erv.dk kan du nemt anmelde din skade og søge om erstatning.
Samtidig sidder Europæiske ERV’s kompetente medarbejdere klar til at yde rådgivning per telefon på +45 33 25 25 25 eller e-mail info@erv.dk
For akut behov for assistance under din rejse kan du kontakte Europæiske ERV Alarm døgnet på telefon +45 70 10 90 30 eller e-mail erv-alarm@euro-center.dk

Europæiske ERV - Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab
Europæiske ERV har over 95 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. De er en del af ERV (Europäische Reiseversicherung AG), der på verdensplan har omkring 40 millioner kunder. Det betyder, at du har et af verdens største netværk med i bagagen sammen med din rejseforsikring. Europæiske ERV er kendte for at tilbyde hurtig hjælp fra medarbejdere her i Danmark, der er eksperter i at yde personlig assistance og rådgivning, hvis uheldet skulle være ude - uanset hvor i verden du befinder dig.