Belek Rejseguide - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

Belek er Tyrkiets golf-paradis. Kun 40 km øst for storbyen Antalya ligger Belek som en oase med golfbaner af høj, international standard. Få det bedste af alle verdener med golf-spil på nogle af Europas bedste baner, masser af sol og varme, og mulighed for at koble af på de skønne strande i nærheden. I området ligger også nogle af sydkystens bedste hoteller, med fire- og femstjernet luksus .

Belek er luksus i topklasse. Et paradis for golfspillere på alle niveauer. 14 af de bedste baner i Europa er samlet her i det milde klima, så mulighederne for golf i skønne omgivelser er næsten ubegrænsede. Hotellerne holder samme høje standard, og er placeret i smørhullet imellem strandene og de lækre baner. Belek lokker med sin beliggenhed helt nede ved Tyrkiets sydkyst med et behageligt klima året rundt, og udover golf er der rigeligt med aktiviteter til lands og til vands til at holde de mest kræsne underholdt . Vil du et smut til storbyen, er Antalya kun 35 km. væk.

Strande
Strandene ved Belek har fra naturens side grovkornet sand, men flere af luksushotellerne har skiftet det ud med fint sand. Langs den kilometerlange kyst har hotellerne indrettet dejlige områder hvor gæsterne kan slappe af i under parasollen i liggestole, med udendørs servering helt nede strandkanten fra det venlige personale. De fleste af luksushotellerne har udstyr til en dejlig dag på havet. Visse steder langs stranden gyder udrydningstruede havskildpadder, og vi beder dig derfor vise hensyn til deres æglægning. Desuden bedes gæsterne om ikke at opholde sig på stranden efter mørkets frembrud af samme grund.

Shopping
Belek by har et lokalt centrum med restauranter, caféer, og et hyggeligt torv. Her finder du små listige gyder fyldt med butikker med gode tilbud på tøj og lokale varer. En gang om ugen er der desuden et stort marked i Belek, og det finder du i nærheden af busstationen. For folk med et mere veludviklet shoppe-gen anbefaler vi en tur til Antalya, hvor alt kan købes . Gå rundt i de hyggelige basarer , eller oplev de store flagskibsbutikker med alle de kendte mærker. Spørg evt. i hotel- receptionen efter en af de lokale busser, eller bestil en taxa.

Restauranter og natteliv
Du finder masser af små restauranter i gaderne rundt omkring hotellerne, med et bredt udvalg af måltider . Spis lokalt, eller få noget mere "europæisk", hvis du er i humør til det. Senere på aftenen finder du diskotekerne på de fem-stjernede hoteller, hvor der imod et lille gebyr er garanti for dunkende rytmer.

Se aktuelle tilbud til Belek her


Fakta om Belek: 


Flyvetid: Beregnet flyvetid fra København 3 timer 35 min


Transfer: Fra lufthavnen i Antalya til det første hotel i Belek tager omkring 30 minutter (35 km). Transferen sker med Mixx Travel guider eller med nogen af vores lokale agenter. Det kan forekomme at der ikke er en guide med i bussen. I sådanne tilfælde gives der information til gæsterne i lufthavnen lige inden bussen kører mod destiantionen.

Pas og Visa: Danske statsborgere behøver ikke visum til Tyrkiet. Dog skal passet være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen. Er du statsborger i et andet land skal du kontakte den tyrkiske ambassade i København.Tlf 39 20 27 88

Tidsforskel: Dansk tid + 1 Time

Telefon: Ring +90 efterfulgt af det tyrkiske telefonnummer, vil du ringe til Danmark skal du ringe 0045 efterfulgt telefonnumeret.

Vaccination: Kontakt en læge eller vaccination klinik.

Beboere: Belek har ca 10.000 indbygger og som under sommeren stiger til ca 25.000 indbyggere.

Priser mad: Den gennemsnitlige pris for en to retters middag er ca. 120 kr. pr person. En øl koster omkring 20 kr.

Priser i øvrigt: I butikken: 1 liter vand ca. 3 kr, dåse sodavand (33 cl) omkring 4 kr., hvidt brød ca. 2 kr., Chips 200g ca 12 kr.

Strande: Lange grovkornede sandstrande med private dele, der er ejet af hotellerne.

Natteliv: Restauranter og cafeer i Belek centrum og golfklubber restauranter.

Aktiviteter: Vandland, vandsport, dykning, tennis, fodbold, golf etc.

Penge: Den lokale valuta hedder Tyrkiske Lira (TRY). Du kan betale med Visakort og Mastercard de fleste steder, ligesom du kan hæve kontanter i pengeautomaterne (ATM) mod et gebyr.

 

Ønsker du at medbringe kontanter hjemmefra, skal vi gøre opmærksom på, at det de fleste steder ikke er muligt at veksle danske kroner, og vi anbefaler derfor, at du medbringer Euro, som kan veksles på posthuset (PTT) eller på vekslekontorerne.


Ramadan og helligdage 2023

Nytårsdag: 1. januar.

Børnenes dag: 23. april. 

Arbejdernes dag: 1. maj.

Atatürks mindedag samt ungdommens sportsdag: 19. maj.

Demokratiets og folkets dag: 15.7.

Sejrens dag: 30. august. 

Republikkens dag: 28.- 29. oktober.

Den 11 marts begynder den muslimske fastemåned Ramadanen. I denne periode vil offentlige kontorer og banker have begrænsede åbningstider, og du kan opleve, at serviceniveauet er lavere end normalt. Afslutningen på Ramadanen Seker Bayram (sukkerfesten) markeres med 3 festhelligdage: 10. april - 12. april. Kurban Bayram (offerfesten): 16.juni - 19.juni.

 

Vejret

Jan Feb Mar Apr Maj Jun
16°c 14°c 16°c 21°c 25°c 28°c
Jul Aug Sep Okt Nov Dec
30°c 33°c 30°c 26°c 22°c 18°c