Waterside Resort & Spa – Nyåbnet palads til hele familijen
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Waterside Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Titreyengöl Mevkii Side
Hotellet

Waterside Resort & Spa er et femstjernet luksushotel med et stort udvalg af aktiviteter for hele familien. Hotellet ligger I smukke, grønne omgivelser, kun 7 km fra Sides historiske centrum.

 

Med en beliggenhed kun 250 m fra hotellets private strand, og et stort poolområde er forholdene for en afslappende badeferie optimal. Ved poolområdet finder du pools til både store og små, og vi kan garantere, at poolen med vandrutsjebaner hurtigt bliver et stort hit hos de større børn (åben nogle timer hver for- og eftermiddag). Både ved poolen og på stranden kan du frit benytte solsenge og parasoller. Rejser du i lavsæsonen (oktober – april) er det også muligt at benytte hotellets indendørs pool.

 

På hotellet finder du også et SPA center, med alle de faciliteter der skal til for at forkæle dig selv: Tyrkisk bad, sauna, massage og frisør (alle behandlinger i spa centret mod betaling). Skal formen holdes ved lige under ferien, kan du træne i fitnessrummet og spille tennis eller beachvolley. I miniklubben arrangeres der sjove aktiviteter for de mindste (her tales ikke skandinavisk), og I både dag- og aftentimerne underholder hotellets animation team.

 

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

 

Værelserne

Standardværelse

Elegant indrettede værelser for højst 3 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, sovesofa, aircondition, sikkerhedsboks, el-kedel. TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 


Familieværelse:

Elegant indrettede familieværelser i 2 etager. Nederste etage indeholder en dobbeltseng og en sovesofa - øverste etage 2 enkeltsenge. Derudover indeholder værelset TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, el-kedel og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

Måltider og snacks

 

Morgenmad *

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:00

Snack Bar

12:00 – 17:00

Is

13:00 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

 

* Friskpresset frugtjuice inkl.

 

Barer

 

Lobby Bar                   

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

 

 

 

A’la Carte Restauranter – Ét måltid inkl. Husk at reservere bord!

 

Pasha Restaurant

19:00 – 21:00

Irmak Restaurant

19:00 – 21:00

Toscana Restaurant

19:00 – 21:00

 

 

Importeret alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer serveret i flaske og friskpresset frugtjuice* er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet. Alle behandlinger i SPA centret mod betaling.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer. pools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Vandrutsjebaner
Privat Strand - Side Centrum 7 km - Antalya Lufthavn ca. 70 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser