Villa Sonata Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Villa Sonata Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar - Gratis internet (Lobby) 

Kleopatrastranden 300 m. - Alanya centrum 300 m. 


Hotellet

Villa Sonata er et mindre lejlighedshotel, der gennem årene er blevet meget populært blandt skandinaviske gæster. Hotellet er bygget på ”borgklippen”, og overalt på hotellet har du den mest fantastiske udsigt over byen, havet og bjergene.

 

Her er 2 hyggelige poolområder: Èt med børnepool, og ét, som hovedsageligt benyttes af hotellets voksne gæster. Her er også en god restaurant, som serverer både tyrkiske og internationale retter. I spa-afdelingen kan du mod betaling forkæle dig selv med hamam, jacuzzi og massage.

 

Hvis du kan løsrive dig fra den smukke udsigt, kan du på kort tid gå til centrum og den smukke Kleopatra strand.

  

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

I perioden maj – oktober er det muligt at vælge ophold med All Inclusive.  


Vær opmærksom på, at alle swimmingpools, tagterrassen samt hamam er lukket i perioden ca. 31. oktober til ca. 1. april.


Hotellet anbefales ikke til gangbesværede og familier med små børn, da vejen til hotellet er stejl. Vær opmærksom på, at transferbussen ikke kan køre hele vejen til hotellet, og at man derfor skal gå ca. 20 m

Ekstra ydelser

Leje af aircondition:                   Ca. 5 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:            Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Værelserne

 

To værelses lejlighed (Suite room)

Pænt indrettede to-værelses lejligheder til max 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med soveværelse med en dobbeltseng/2 enkeltsenge, samt et kombineret sove- og opholdsrum med sovesofa samt åbent te- køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed (Panoramic suite)

Pænt indrettede to-værelses lejligheder til max 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med soveværelse med en dobbeltseng/2 enkeltsenge, samt et kombineret sove- og opholdsrum med sovesofa samt åbent te- køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon og stor balkon med havudsigt. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Studio lejlighed (standardværelse)

Pænt indrettede ét-værelses lejligheder til max 2 personer. Alle lejligheder er indrettet med kombineret sove- og opholdsrum med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, samt åbent te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusive

Morgenmad : 08:00 - 10:00
Frokost : 12:30 - 14:30
Middag : 19:00 - 21:00
Bar : 10:00 - 22:00
 
Måltider serveres fra buffet eller fra a’la carte menu, afhængigt af antallet  af gæster.

Importerede drikkevarer, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice og special kaffe er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Villa Sonata Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes