Utopia Resort & Residence, Alanya-Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Utopia Resort & Residence
TrustYou Tooltip Text
Hotellet
Utopia Resort & Residence er perfekt for alle, der sætter pris på et komfortabelt Ultra All Inclusive hotel med mange faciliteter inden for rækkevidde. Hotellet ligger i Avsallar, cirka 22 km vest for Alanya, og her bor du lige ved stranden.
 
Med flere forskellige pools er det nemt at finde din egen favorit. Nyd dejlige svømmeture, slap af i relaxpoolen eller hav det sjovt med børnene i minivandland. Hvis du foretrækker svømmeture i havet, er Middelhavet lige uden for døren, kun få skridt fra hotelområdet.
 
I spa-afdelingen kan du nyde sauna eller tyrkisk bad, og det er også muligt at få afslappende massage (mod ekstra betaling). Det er også i spa-afdelingen, du finder indendørs pool. Ønsker du en aktiv ferie, tilbydes der blandt andet yoga, pilates og tennis.
 
I højsæsonen arrangerer hotellets animationsteam aktiviteter og underholdning. Når mørket falder på, er der underholdning i form af shows og livemusik. For de mindre børn arrangeres der blandt andet minidiskotek, ansigtsmaling og skattejagt. Der er også en international miniklub for børn i alderen 4-12 år og en legeplads.

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke er muligt at streame film og lign. 


Værelserne
Standardværelse
Elegant indrettet værelse til 2 personer med mulighed for ekstra opredning. Alle værelser har dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, telefon, centralt styret aircondition, minibar, elkedel, pengeskab og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.
 
Swim Up værelse
Elegant indrettet værelse til 2 personer med mulighed for ekstra opredning. Alle værelser har dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, telefon, centralt styret aircondition, minibar, elkedel, pengeskab og terrasse med direkte adgang til poolen. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.
 
Familieværelse
Elegant indrettet familieværelse til 4 personer med to soveværelser. Det ene soveværelse med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge, tv, telefon, centralt styret aircondition, minibar, elkedel, pengeskab og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.
 
Familieværelse Residence
Elegant indrettet familieværelse til 4 personer med to soveværelser og mulighed for ekstra opredning. Det ene soveværelse med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge samt en stue med en sofagruppe. Værelserne har desuden 2 tv, telefon, centralt styret aircondition, minibar, elkedel, pengeskab og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.
 
Mad & Drikke
Ultra All Inclusive
 
Mad og drikke

Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Laguna Snacks

14:00 – 16:00

Yummy Burger Snacks

11:00 – 21:00

Mezze Restaurant Snacks

12:00 – 16:00

Café La'Orange Patisserie

10:00 – 00:00

Is

12:00 – 16:00

Natmad

00:00 – 03:00

Tidlig morgenmad

03:00 – 07:00

 
Barer

Lobby Bar

24 timer

Pool Bar

10:00 – 00:00

Residence Bar

10:00 – 21:00

Laguna Bar

10:00 – 01:00

 
A’la Carte Restauranter - Mod ekstra betaling. Husk at bestille bord.

Bistro Terrazza

19:00 – 22:00

Mezze Restaurant

19:00 – 22:00

 
 
Importeret alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer serveret på flaske og friskpresset frugtjuice indgår ikke i Ultra All Inclusive konceptet. Alle behandlinger i SPA- og beauty centret samt udvalgte sportsaktiviteter mod betaling.
 
Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.
 
Høj musik fra hotellets animationsteam og disco bar vil forekomme. 
 
Udendørs restauranter, barer, pools, strand (inklusive badebroen) og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.
 
Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.
 
Forplejning på stranden og pool/strandhåndklæder og parasoller/solstole på stranden er ikke inkluderet, medmindre andet er angivet. Prisforespørgsler/betaling direkte fra/til hotellet.
 
Vis mere Vis mindre
Info
Pools - Børnepool - Mini Aquapark - Tennisbane - Gratis internet - Strand 0 m - Lokalt centrum 2 km - Alanya 22 km
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser