Utopia Beach Club, Alanya-Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Utopia Beach Club
TrustYou Tooltip Text
Hotellet
Utopia Beach Club er et vidunderligt luksushotel i Incekum, omkring 25 kilometer vest for Alanya. Her kan du finde underholdning for hele familien og hotellet ligger tæt på den børnevenlige Incekum strand.

Hotellet har to poolområder med havudsigt og omgivet af palmer, liggestole og parasoller. Hvis du har lyst til at bruge din dag på stranden, har hotellet udover den sædvanlige strand en lille bugt og en lagune, som alle er markeret med et blåt flag.

Spa-afdelingen tilbyder tyrkisk hamam, sauna, indendørs swimmingpool og afslappende massage (mod betaling). Ønsker du aktiviteter, kan du deltage i for eksempel yoga, pilates eller step-aerobic. Eller hvad med at I udfordrer hinanden i tennis?

I højsæsonen arrangerer hotellets underholdningsteam aktiviteter og underholdning. Efter mørkets frembrud tilbyder hotellet forskellige shows, levende musik og aftener, hvor en DJ arrangerer fest hele natten lang. For mindre børn er der f.eks. minidisco, ansigtsmaling og skattejagt. Hotellet har også en international miniklub for børn i alderen 4-12 og en legeplads.
 
Hotellet er ikke velegnet til gangbesværede, da de fleste af hotellets faciliteter ligger uden for hotellets hovedbygning og har flere trapper og niveauforskelle.

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne
Standard værelse
Elegant indrettet værelse til 2 personer med mulighed for ekstra opredning. Alle værelser har dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, telefon, centralt styret aircondition, minibar, elkedel, pengeskab og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Standardværelse Villa
Elegant indrettet værelse til 2 personer. Alle værelser har dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, telefon, centralt styret aircondition, minibar, elkedel, pengeskab og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.
 
Familieværelse
Elegant indrettet familieværelse til 4 personer med to værelser. Værelserne har et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, tv, telefon, centralt styret aircondition, minibar, elkedel, pengeskab og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.
 
Familieværelse Villa
Elegant indrettet familieværelse til 4 personer med to soveværelser. Værelserne har et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge og en stue med en sofagruppe. Værelserne har desuden 2 tv, telefon, centralt styret aircondition, minibar, elkedel, pengeskab og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.
 
 
Mad & Drikke
Ultra All Inclusive
Mad & drikke

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

12:00 – 16:00

La’ Patisserie

10:00 – 00:00

Gözleme (tyrkiske pandekager)

12:00 – 16:00

Frikadeller og brød 

16:00 – 18:00

Is

12:00 – 16:00

Tidlig frokost

03:00 – 07:00

 
Barer

Sunset Bar Lobby

24 timer

Pool Bar

10:00 – 19:00

Laguna Bar

10:00 – 00:00

Incekum Bar

10:00 – 18:00

 
A’la Carte Restauranter-Mod ekstra betaling. Husk at bestille bord.

A’la Carte

19:00 – 22:00

 
 
 
Vær opmærksom på, at vejen ned til stranden består af trapper og niveauforskelle.

Importeret alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer serveret på flaske og friskpresset frugtjuice indgår ikke i Ultra All Inclusive konceptet. Alle behandlinger i SPA- og beauty centret samt udvalgte sportsaktiviteter mod betaling.
 
Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.
 
Høj musik fra hotellets animationsteam og disco bar vil forekomme. 
 
Udendørs restauranter, barer, pools, strand (inklusive badbryggen) og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.
 
Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.
Forplejning på stranden og pool/strandhåndklæder og parasoller/solstole på stranden er ikke inkluderet i rejsepakken, medmindre andet er angivet. Prisforespørgsler/betaling direkte fra/til hotellet.


 

Vis mere Vis mindre
Info
Pools - Børnepool - Gratis WiFi
Strand 100 m - Avsallar 3km - Alanya 25km
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser