Semiz Apart Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Semiz Apart Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Børnepool - Bar - Restaurant 
Gratis internet -  Øststranden 70 m. - Centrum 2 km. 
Hotellet

Semiz Apart Hotel er et hyggeligt lejlighedshotel i Oba. Hotellet er af ældre dato, men velholdt. Den perfekte beliggenhed tæt på både by og strand, og det imødekommende personale opvejer, at her ikke er så mange faciliteter. Du finder et stort udvalg af butikker og restauranter ganske tæt på hotellet, og Alanya centrum nås let med lokal bus. Står der shopping på programmet, kan vi varmt anbefale et besøg på Oba's lokale marked som ligger kun 300 m fra hotellet. Hver mandag stiller de lokale deres boder med alt fra frugt og grønt til køkkenudstyr og tøj op. 

 

Her er et mindre poolområde med pool og børnepool samt en hyggelig restaurant. Stranden ligger kun 70 m fra hotellet, og her kan du gratis benytte solsenge og parasoller. Du kan også prøve kræfter med flere forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling).

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

To værelses lejlighed

Pæne, enkelt indrettede to-værelses lejligheder for max 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, telefon, TV, aircondition (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Sikkerhedsboks til opbevaring af værdigenstande kan lejes i receptionen.

Mad & Drikke
Måltider er ikke inkl.

Semiz Apart Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes