Rubi Platinum Sign Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Rubi Platinum Sign Hotel
TrustYou Tooltip Text
Avsallar Mah. Incekum Cad. No : 38
Hotellet

Vær opmærksom på, at vi i perioden 15. november  - 15. marts har begrænset guideservice. Dette betyder, at der ikke er en guide i lufthavnen ved ankomst og afrejse. Du kan heller ikke forvente guideservice på hotellet. En skandinavisk/engelsktalende vil være tilgængelig i nødsituationer på telf. +90 541 539 5000.


Rubi Platinum Sign er et nyåbnet og indbydende 5 stjernet resorthotel med en god beliggenhed lige ved stranden i Türkler. Hotellet er ideelt for både par og børnefamilier som ønsker at tilbringe ferien i smukke omgivelser og rig mulighed for at nyde solen og havet.

 

Hotellet har flere pools, heraf en med vandrutsjebaner som indbyder til mange sjove timer i vandet for både børn og barnlige sjæle. Her er selvfølgelig også solsenge og parasoller hvor du kan nyde solen eller slappe af i skyggen. Foretrækker du sand og saltvand er der fra hotellet direkte adgang til stranden. Får du brug for en pause fra solen har hotellet også en indendørs pool med jacuzzi.

 

SPA-centret har et godt udvalg af afslappende behandlinger til både krop og sjæl, og i fitnessrummet kan du holde formen vedlige, selvom du er på ferie. Du kan også prøve kræfter med f.eks. aerobics, zumba og bueskydning. Hotellets animationsteam sørger for aktiviteter og underholdning for børn og voksne, både i dagtimerne og om aftenen. I ”The Ma&Me&Pa Family Club” arrangeres der aktiviteter for børn i alle aldre (nogle aktiviteter i selskab med forældre).

 

Hotellet ligger i Türkler, ca. 23 km vest for Alanya centrum og kun 2 km fra Avsallar, hvor der findes et lille udvalg af butikker og restauranter.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 


Værelserne

Deluxe værelse

Elegant indrettede værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, sikkerhedsboks, minibar (indeholder vand og sodavand. Genopfyldes dagligt), el-kedel, aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familie værelse

Elegant indrettede værelser for 4 personer. Alle værelser indeholder to soverum, hvert med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover indeholder værelset TV, sikkerhedsboks, minibar (indeholder vand og sodavand. Genopfyldes dagligt), el-kedel, aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Superior værelse med jacuzzi

Elegant indrettede værelser for 4 personer. Alle værelser indeholder to soverum, hvert med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et opholdsrum med sofagruppe. Derudover indeholder værelset to TV apparater, sikkerhedsboks, to minibarer (indeholder vand og sodavand. Genopfyldes dagligt), el-kedel, aircondition og balkon med jacuzzi. To badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Art Café (Patisserie)

10:00 – 00:00

Snack Bar

12:00 – 16:00 og 19:00 – 22:00

Bistro Terazza A´la Carte

24 timer

 

Drikkevarer

Cetrus Lobby Bar

24 timer

Papaya Bar

09:00 – 01:00

Ficus Bar

09:00 – 23:00

 

To A’la Carte Restauranter                                 19:00 – 22:00         Husk at reservere bord!   

 

Udvalgt, importeret alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer serveret på flaske og friskpresset frugtjuice indgår ikke i Ultra All Inclusive konceptet. Alle behandlinger i SPA- og beauty centret og udvalgte sportsaktiviteter mod betaling.

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.

 

Der er ikke skandinavisk talende personale i miniklubben. Børn under 3 år kan benytte miniklubben i selskab med forældre.

 

Høj musik fra hotellets animationsteam vil forekomme. 

 

Udendørs restauranter, barer, pools, strand og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Vis mere Vis mindre
Info

Pools - Børnepool - Vandrutsjebaner - Gratis internet
Strand 0 m - Lokalt centrum 2 km - Alanya 23 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser