Rubi Platinum Hotel, Alanya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Rubi Platinum Hotel
TrustYou Tooltip Text
OKURCALAR - ALANYA
Hotellet

Vær opmærksom på, at vi i perioden 15. november  - 15. marts har begrænset guideservice. Dette betyder, at der ikke er en guide i lufthavnen ved ankomst og afrejse. Du kan heller ikke forvente guideservice på hotellet. En skandinavisk/engelsktalende vil være tilgængelig i nødsituationer på telf. +90 541 539 5000.

Rubi Platinum Hotel er et stort og indbydende 5-stjernet luksushotel med en god beliggenhed lige ved stranden i Avsallar. Hotellet er bygget som et orientalsk palads, og med både pools, vandrutsjebaner og privat strand med badebro finder man alt hvad man behøver, for at hele familien får en mindeværdig ferie.

 

Hotellet har et stort poolområde med to pools, hvoraf den ene har vandrutsjebaner der indbyder til fart over feltet. Imens kan de yngste gæster plaske og og lege i børnepoolen. Foretrækker du sand og saltvand kommer du lett il hotellets egen strand som ligger i en lille bugt. Her er det både muligt at leje en pavillon for en dag og nyde solen på badebroen.

 

Und dig selv et besøg i hotellets dejlige SPA-center, som bl.a. tilbyder tyrkisk bad, sauna, sne-rum, indendørs pool og et væld af forskellige behandlinger. Skal formen holdes ved lige er det muligt at danse zumba, dyrke pilates eller spille beachvolley. Når aftenen falder på sørger animationsteamet for underholdning i form af shows med dans og musik. I miniklubben kan alle børn i alderen 4-12 år deltage i sjove aktiviteter (her tales ikke skandinavisk).

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Deluxe Værelse

Pænt indrettede værelser for 2 personer med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, sikkerhedsboks, minibar, el-kedel, aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Superior Værelse

Pænt indrettede værelser for 2 personer med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, sikkerhedsboks, minibar, el-kedel, aircondition, jacuzzi og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Junior Suite

Pænt indrettede værelser for max 3 voksne og 1 barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, sovesofa,TV, sikkerhedsboks, minibar, el-kedel, aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Vin og frugt på ankomstdagen.

 

Superior Suite

Pænt indrettede værelser for 4 personer. Alle værelser består af to soverum, hvert med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover to TV, to sikkerhedsbokse, minibar, el-kedel, aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Vin og frugt på ankomstdagen.

 

 Villa Suite

Pænt indrettede værelser for max 4 voksne og 1 barn. Alle værelser består af et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en ekstraseng. Derudover to TV, to sikkerhedsbokse, to minibarer, el-kedel, aircondition og balkon. To badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. Vin og frugt på ankomstdagen.

  

King Suite

Pænt indrettede værelser for max 4 voksne og 1 barn. Alle værelser består af et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en ekstraseng. Derudover to TV, to sikkerhedsbokse, to minibarer, el-kedel, aircondition og terrasse med solsenge, parasol og jacuzzi. To badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. Vin og frugt på ankomstdagen.

  

Platinum Villa Suite

Pænt indrettede værelser for max 4 voksne og 1 barn. Alle værelser består af to soverum, hvert med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover et opholdsrum med sofagruppe, to TV, to sikkerhedsbokse, to minibarer, el-kedel, aircondition og terrasse med jacuzzi. To badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. Vin og frugt på ankomstdagen.

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

12:00 – 16:00

Patiesserie de Tulipe

10:00 – 00:00

Gözleme (tyrkiske pandekager)

10:00 – 16:00

Kødboller og brød

17:00 – 18:00

Natsnacks

00:00 – 03:00

Tidlig morgenmad

03:00 – 07:00

 

Barer

 

Cetrus Lobby Bar

24 timer

Beach Bar

10:00 – 18:00

Flexilis Bar

10:00 – 19:00

Papaya Beach Bar

10:00 – 00:00

Ficus Show Center

21:00 – 23:00

The Club (Disco)

00:00 – 02:00

 

A’la Carte Restauranter – Mod betaling! Husk at reservere bord!

 

The Red Lounge - International

19:00 – 22:00

Bistro Terazza - Italiensk

19:00 – 22:00

 

Importeret alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer serveret på flaske og friskpresset frugtjuice indgår ikke i Ultra All Inclusive konceptet. Alle behandlinger i SPA- og beauty centret samt udvalgte sportsaktiviteter mod betaling.

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.

 

Høj musik fra hotellets animationsteam og disco bar vil forekomme. 

 

Udendørs restauranter, barer, pools, strand (inklusive badbryggen) og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Ekstra ydelser
Rubi Platinum Hotel er et stort og flot 5-stjernet luksushotel med en god beliggenhed lige ved stranden i Avsallar - nogenlunde lige mellem Side og Alanya.
Vis mere Vis mindre
Info

Pools - Børnepool - Vandrutsjebaner - Gratis internet
Strand 0 m - Lokalt centrum 2 km - Alanya centrum 27 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser