Rethymno Mare Royal Hotel Grækenland Kreta Rethymnon
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Rethymno Mare Royal Hotel
TrustYou Tooltip Text
Skaleta, Rethymno, Crete, GREECE 74100
Hotellet

Vær opmærksom på, at vi ikke har guider i Retymnon. Vores guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

Rethymno Mare Royal & Water Park er et hotel af god, høj standard, med mange faciliteter og aktiviteter for hele familien. Hotellet ligger i gåafstand til den lille landsby Skaleta, hvor der er et fint udvalg af restauranter og tavernaer samt barer og butikker. 

 

Hotellet er et slaraffenland for alle vandhunde. Ud over en pool med en god solterrasse er her også en pool med tre sjove vandrutsjebaner og en stor børnepool med rutsjebaner for de mindre børn. Fra hotellet er der direkte afgang til stranden, hvor du frit kan benytte solsenge og liggestole. 

 

Hotellet byder også på et SPA Center (alle behandlinger mod betaling) og en miniklub for det 4-12 årige (her tales ikke skandinavisk) med en legeplads. Hotellet byder også på en tennisbane, beachvolleybane og aktiviteter i dagtimerne og underholdning i amfiteatret om aftenen. 

 

Skulle i få lyst til at besøge Rethymnon kan i benytte den lokale bus, der har stoppested lige uden for hotellet. 

 

Hotellet er beliggende i et kuperet terræn, og her er mange trapper. Adgang til stranden via en tunnel/elevator. 

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Superior værelser

Pæne værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (opfyldes på forespørgsel mod betaling), el-kedel og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Junior Suite

Pæne værelser til 3 personer, med mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), (opfyldes på forespørgsel mod betaling), el-kedel og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familie Suite

Pæne værelser til 4 personer. Alle værelser består af to soverum, som hvert indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Derudover indeholder værelset TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), (opfyldes på forespørgsel mod betaling), el-kedel og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

 

Familie Suite (Med privat pool)

Pæne værelser til 4 personer. Alle værelser består af to soverum, som hvert indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Derudover indeholder værelset TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), (opfyldes på forespørgsel mod betaling), el-kedel og balkon eller terrasse. Badeværelse med jacuzzi, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke
Halvpension inkl. : Morgen- og aftensmad
Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:           1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:                      3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                      7 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                    10 Euro


Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pools - Vandrutsjebaner - Gratis internet på fællesområderne

Privat strand 100 m - Skaleta 2 km - Rethymnon 11km - Gratis internet på fællesområderne - Chania Lufthavn ca. 79 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser