Porto Platanias Beach Luxury Selection Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Porto Platanias Beach Luxury Selection
TrustYou Tooltip Text
GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Hotellet

Porto Platanias Beach Luxury Selection er et eksklusivt valg for både par og familier, der ønsker at bo i eksklusive omgivelser, kun et stenkast fra stranden. Hotellet blev renoveret i 2019, og hotellet fremstår friskt og moderne. Som gæst på Porto Platanias Beach Luxury Selection kan man frit benytte faciliteterne på søsterhotellerne Platanias Beach Resort og Platanias Village Resort, som ligger ca. 10 min. gang fra hotellet.

Her er et fint poolområde med solterrasse, pool og børnepool. Her er også en god legeplads.

Morgen- og aftensmad indtages i restauranten med udsigt over havet, og her det også er muligt at købe både snack og frokost, hvis du skulle blive sulten i løbet af dagen.  I højsæsonen sørger hotellets animation team for underholdning og aktiviteter for både store og små. Mod betaling kan du forkæle dig selv i SPA centret med hamam og massage. Hotellet råder også over et fitnessrum og mulighed for at spille tennis og padel tennis (leje af baner og udstyr mod betaling).

 

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen, ved poolen og på værelserne. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er meget dårlig, og at det ikke er muligt f.eks. at streame film og lign.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Strandhåndklæder kan lejes på hotellet.

Værelserne

Standardværelse

Moderne indrettede værelser for 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (opfyldes på forespørgsel og mod betaling), el-kedel samt balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

 

Familieværelse

Moderne indrettede værelser for 4 personer. Alle værelser indeholder et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et opholdsrum med én eller to sovesofaer, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (opfyldes på forespørgsel og mod betaling), el-kedel samt balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.  

Måltider

Halvpension: Morgen- og aftensmad. Drikkevarer ikke inkl. 

Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:                                       Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Brug af solsenge og parasoller på stranden mod betaling.

 

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:     0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:            1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

 

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Internet - Strand 25 m
Platanias centrum 500 m - Chania 10 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser