Porto Platanias Beach Resort & Spa Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Porto Platanias Beach Resort & Spa
Porto Platanias Beach Resort & Spa GR-73014 Chania – Crete, Hellas Kort
Hotellet

Porto Platanias Beach Resort er et skønt hotel af høj standard, beliggende lige ud til stranden. Standarden er høj, og her er mange faciliteter. Her har du både mulighed for at nyde dine ved én af hotellets pools, eller på den dejlige sandstrand hvor du, ud over bade og nyde solen, også kan prøve kræfter med et væld af forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling).

 

På hotellet findes flere restauranter og barer, f.eks en tagterrasse med en skøn udsigt, hvor der bl.a. afholdes kretensisk aften. I højsæsonen sørger hotellets animationteam for underholdning og aktiviteter for både store og små. I dagtimerne kan du f.eks. dyste i beachvolley, vandpolo og eller boccia, og imens kan alle børn i alderen 5-12 år hygge sig i miniklubben hvor der både er legeplads og arrangeres mini-disco (Her tales ikke skandinavisk). Mod betaling kan du forkæle dig selv i SPA centret, hvor du både finder en indendørs, opvarmet pool, jacuzzi, hamam, sauna, massage og frisør.

 

Trådløst internet findes i lobbyen, ved poolbaren og på værelserne – vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er meget dårlig, og at det ikke er muligt f.eks. at streame film og lign. 
Værelserne

Standardværelse

Moderne indrettet værelse for 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, minibar (opfyldes på forespørgsel/mod betaling) samt balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer
Måltider

Morgenmad inkl.

Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:       0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:             1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Pools - Børnepool - Miniklub - SPA - Direkte adgang til strand
Platanias centrum 300 m - Chania 10 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser