Mitos Apart Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Mitos Apart Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Oba, Fatih Cd. No:33, 07400 Alanya/Antalya
Vis på kort

Mitos Apart Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Lille pool område - Børnepool - Bar - Restaurant 
Gratis internet (reception) -  Øststranden 100 m. - Alanya centrum 2 km. 
Hotellet

Mitos Apart Hotel er et hyggeligt lejlighedshotel med en rigtig god beliggenhed i Oba, kun 100 m fra stranden. Den perfekte beliggenhed tæt på både by og strand, og det imødekommende personale opvejer, at her ikke er så mange faciliteter. Hotellet er derfor et oplagt valg til alle, der gerne vil bo tæt på både by og strand. Du kan selv vælge, om du vil bo i hotelværelse eller i lejlighed.

 

Til hotellet hører et lille poolområde med pool og børnepool, og en god restaurant som serverer både tyrkiske og internationale retter.

 

Trådløst internet er tilgængeligt i receptionsområdet. Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Standardværelse

Enkelt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, minikøleskab, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, hårtørrer og toilet.

 

To værelses lejlighed

Meget enkelt indrettede to-værelses lejligheder for 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og to sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine og toilet.

Mad & Drikke
Måltider ikke inkl.

Mitos Apart Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes