Miss Cleopatra Hotel (Ex.Ozcan Hotel) Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Miss Cleopatra Hotel (Ex.Ozcan Hotel)
Hotellet
Denne tekst er automatisk oversat.

Stedet tager med glæde imod gæsterne i en 4-etagers bygning med elevator og 32 ikkerygerværelser. Receptionen i lobbyen er bemandet døgnet rundt. Af serviceydelser tilbydes bagageopbevaring, en safeboks og mulighed for at veksle valuta. Via WLAN-netværket (uden gebyr) kan gæsterne gå på internettet. Ved udflugtsskranken tilbydes der råd og vejledning ved reservering af udflugter. Der er en række butikker på stedet som egner sig perfekt til slentre- og oseture. Der er tillige mulighed for udendørs afslapning og fred og ro i haven. Som del af overnatningsstedets yderligere faciliteter er der også en aviskiosk og et bibliotek. Gæster der ankommer med køretøj, kan stille dette på hotellets parkeringsplads. Til serviceudbuddet hører også 24-timers sikkerhedsvagt, biludlejning, transportservice, roomservice mod betaling, vasketøjsservice, en frisør, piccoloservice og egen transportbus. Aktive gæster der har lyst til at udforske området på cykel, vil sætte pris på stedets cykeludlejning. Der kan afholdes møder, foredrag eller konferencer i stedets konferencelokale.
Placering
Dette hotel er ideelt for strandferiegæster med en beliggenhed et par meter fra sandstranden, på Kleopatra strand, og Kleopatra strands bymidte finder man omkring 600 m væk. De nærmeste indkøbsmuligheder finder gæsterne ca. 600 m derfra. Lufthavnen Antalya (AYT) ligger ca. 120 km derfra.
Værelserne
På værelserne finder gæsterne et klimaanlæg (mod gebyr). Fra altanen eller terrassen vil gæsterne kunne nyde havudsigten. Møbleringen af værelserne indbefatter dobbeltseng. De mindste gæster tilbydes børnesenge. Værdigenstande kan efterlades sikkert i en safeboks mod betaling. Desuden findes der telefon, fjernsyn med satellit-/kabel-tv, en stikdåseadapter, et vækkeur og WiFi (uden gebyr). På badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, er der ligeledes en hårtørrer og et sminkespejl til rådighed for gæsterne. På badeværelserne sørger kosmetikprodukter og diverse typer håndklæder for gæsternes særlige komfort. Der kan bestilles værelser egnede til gæster i kørestol.
Mad & Drikke
Overnatningsstedet råder over en restaurant og en bar. Hotellet tilbyder en lang række forplejningsmuligheder. Der kan foretages reservationer med overnatning inkl. morgenmad og halvpension. Morgenmad, frokost a la carte og aftensmad vil friste gæsterne med kulinariske nydelsesoplevelser og et afvekslende menuudvalg. Stedet tilbyder et sortiment af alkoholholdige og alkoholfri drikkevarer.
Sport og aktiviteter
Mens de voksne svømmer et par baner i den udendørs swimmingpool, kan de små more sig i børnebassinet. På solterrassen står liggestole og parasoller klar til brug. Af fritidsaktiviteter tilbyder stedet mulighed for at køre på cykel/mountainbike, beachvolley, en safari, bananbåde og et fitnessstudie samt mod betaling også dykning.
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser