May Flower Apart Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

May Flower Apart Hotel

Søg pris og ledighed
Info

 Ingen pension  eller  Morgenmad 

 Pool - Børnepool - Restaurant - Bar

Gratis WİFİ - Strand 800 m - Centrum 200 m.

Hotellet

May Flower er et godt lejlighedshotel beliggende meget centralt i Alanya. Her er god plads til både store og små, og uanset om i rejser som venner, par eller familie med børn, vil i føle jer godt til rette her.

 

Hotellets poolområde er hotellets naturlige samlingspunkt. Her er en hyggelig solterrasse og en pool samt en separat børnepool. Her er også en lille legeplads til de mindste børn, samt bordfodbold, billard og air hockey til de større.

 

Her har i friheden til selv at tilberede jeres måltider – indkøbene kan klares i hotellets minimarked. Det er også muligt at bestille morgenbuffet i hotellets restaurant.

 

Hotellet ligger kun 200 m fra centrum, så du har alle byens muligheder lige uden for døren. Der er ca. 800 m til Kleopatra Stranden.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Studio lejlighed

Pænt indrettede et-værelses lejligheder til max 3 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, en sovesofa samt åbent køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, kaffemaskine, el-kedel, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed

Pænt indrettede to-værelses lejligheder til max 5 personer. Alle lejligheder er indrettet med soveværelse med en dobbeltseng/2 enkeltsenge, samt et kombineret sove- og opholdsrum med sovesofa samt åbent køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, kaffemaskine, el-kedel, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

Ekstra ydelser

Leje af aircondition:                   Ca. 6 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

May Flower Apart Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes