Lake & River Side Hotel, Side - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Lake & River Side Hotel
TrustYou Tooltip Text
Sorgun Mahallesi, 07600
Hotellet

Lake & River Side Hotel er et dejligt 5 stjernet med gode faciliteter beliggende lige ud til den smukke Manavgat flod og 7 km fra den hyggelige ferieby Side. Hotellet er bygget med inspiration fra den osmanniske arkitektur, og ligner nærmest et lille palads. Her er plads til både familier, par og venner, der gerne vil bo godt.

 

På hotellet er der et stort og luftigt poolområde med en stor pool, en pool med vandrutsjebaner og en separat børnepool. Er du mere til sand og saltvand kan du benytte den private strand der ligger ca. 1,3 km. fra hotellet. Hertil arrangeres gratis shuttlebus flere gange dagligt.

 

I spa-centret kan du slappe af og forkæle dig selv med både tyrkisk bad, sauna og dampbad, evt. efterfulgt af en dejlig massage (alle behandlinger mod betaling). Både om dagen og om aftenen arrangerer animation teamet aktiviteter, konkurrencer og underholdning for både store og små.

 

Får du lyst til at udforske området er der rig mulighed for dette.  Det er let at komme til Side centrum, som byder på både historiske oplevelser og hyggeligt byliv med taxa. Manavgat, som er en større provinsby, ligger kun 4 km fra hotellet. Her er både et stort shopping center, et stort marked én gang ugentligt, områdets største moské og et væld af store og små lokale spisesteder.

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke muligt streame film etc. 


Værelserne

Standardværelse

Elegant indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge TV, telefon, centralt styret aircondition, sikkerhedsboks, minibar (genopfyldes med vand og juice), aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Elegant indrettede værelser for 4 personer. Alle værelser indeholder to soverum, i det ene dobbeltseng og i det andet to enkeltsenge. Derudover TV, telefon, centralt styret aircondition, sikkerhedsboks, minibar (genopfyldes med vand og juice) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive


Måltider & Snacks

 

Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 10:30

Frokost

12:30 – 14:30

Street Bistro Snacks

10:30 – 16:30

Beach Bar Snacks

12:00 – 15:00

Patisserie

11:00 – 22:00

Is

14:30 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnight Soup

22:00 – 00:00

Night Snack

00:00 – 07:00

 

A’la Carte Restauranter – Ét måltid inkl. Husk at reservere bord !

 

Violino

19:00 – 21:00

Lalezar

19:00 – 21:00

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Street Bistro Bar

24 timer

Beach Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar

23:00 – 02:00

 

 

 

Udvalgt, importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske/dåse, friskpresset frugtjuice, motoriserede vandsportsaktiviteter, alle behandlinger i SPA centret og nogle faciliteter (herunder billard, bordfodbold, leje af tennisudstyr etc.) er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Høj musik fra hotellets Disco Bar og animation-teamets aktivitets- og underholdningsprogram vil forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Vis mere Vis mindre
Info
Pool – Børnepool – Gratis shuttlebus til stranden – Gratis internet
Strand 1,3 km – Side centrum 7 km – Manavgat 4 km
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser