La Stella Suites Grækenland Kreta Rethymnon
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
La Stella Suites
Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at vi ikke har guider i Rethymnon. Vores guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

La Stella Suites er et skønt, nyrenoveret boutique hotel med en rigtig god beliggenhed, kun 400 fra kendte Platanes Strand. Hotellet er ikke stort – her er kun 27 lejligheder – og her er en hyggelig stemning.

 

Hotellet råder over et lille poolområde med pool, børnepool og en lille solterrasse med få solsenge og parasoller. Foretrækker man sand og saltvand, så kan man gå til stranden på få minutter – vær opmærksom på, at man skal krydse en hovedvej.

 

Morgenmad serveres i restauranten, hvor det også er muligt at købe snacks og lette retter i løbet af dagen. I poolbaren kan du nyde kolde drikke og farverige cocktails.

 

Platanes har et stort udvalg af tavernaer, butikker og barer. Vil du udforske Rethymnon kommer du let hertil med taxa eller lokal bus.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Studio

Moderne ét-værelses lejligheder til 2 personer, med mulighed for én opredning. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, en sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, kaffemaskine, el-kedel og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

To-værelses lejlighed

Moderne to-værelses lejligheder til max 4 personer. Alle lejligheder indeholder et soverum med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og et kombineret opholds- og soverum med to sovesofaer, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, kaffemaskine, el-kedel og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Suite værelse

Moderne tre-værelses lejligheder til max 5 personer. Alle lejligheder indeholder to soverum, hvert med en dobbeltseng, samt et kombineret opholds- og soverum med en sovesofa, TV, CD- og DVD afspiller, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, kaffemaskine, el-kedel, vaskemaskine, pejs og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Måltider
Morgenmad inkl.
Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:       0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:              1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

 

Vis mere Vis mindre
Info

Nyrenoveret Boutique Hotel – Pool – Børnepool – Gratis Internet

Strand 400 m – Lokalt centrum (Platanes) 200 m – Rethymnon 4 km 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser