OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Kleopatra Tuna Apart

Søg pris og ledighed
Info

 Ingen pension  

 Poolbar - Bar - Restaurang

Gratis wifi ( Lobby ) - Strand 50m. - Alanya centrum 500 m.

Hotellet

 

Kleopatra Tuna Apart er et velfungerende lejlighedskompleks, med en god beliggenhed kun 50 m fra den populære Kleopatra strand. Mange stamgæster vender tilbage år efter år, og her hersker en hyggelig stemning.

 

Ud over et hyggeligt poolområde med pool og børnepool, har hotellet også en god restaurant, hvor du kan købe både morgenmad, frokost og aftensmad, og en bar, som hurtigt bliver samlingssted for hotellets gæster.

 

Når du bor i ferielejlighed har du friheden til selv at tilberede dine måltider. Ikke langt fra hotellet ligger et af byens største supermarkeder, hvor du kan handle alle fornødenheder. Orker du ikke selv at lave mad, finder du et godt udvalg af spisesteder i området omkring hotellet.

Værelserne

Et værelses lejlighed (studio)

14 enkelt indrettede et-værelses lejligheder for 2 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, telefon, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar og toilet.

 

 

To værelses lejlighed

41 enkelt indrettede to-værelses lejligheder for 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, telefon, aircondition (i soveværelset, mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar og toilet.

 

 

Lejlighederne er af variende størrelse, og har forskellige planløsninger!

 

 

 

Kleopatra Tuna Apart Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes