OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Kleopatra Ramira Hotel

Søg pris og ledighed
Info

 All Inclusive 

 2 Pool - Børnepool - Restaurant - Bar

Gratis Internet - Strand 800 m. - Alanya centrum 1,1 km.

Hotellet

Hotel Kleopatra Ramira (tidl. Vega Star Hotel) er et nyrenoveret 4 stjernet All Inclusive hotel, beliggende i et lokalt område af Alanya, og i gåafstand til både centrum og Alanyas populære Kleopatra strand. Du finder både tirsdagsmarkedet og grøntsagsmarkedet, som hver dag bugner af frisk frugt, grønt og fisk, tæt på hotellet. Hotellet består af 3 bygninger. Kleopatra Ramira Hotel er et oplagt valg for både familier, voksne og unge, der ønsker at bo i gåafstand til både centrum og strand.

 

Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene har en vandrutsjebane og en børnepool. Derudover arrangerer hotellet gratis bus-service til og fra Kleopatra stranden et par gange dagligt (i højsæsonen). Du finder flere af de lokale bybusser tæt ved hotellet, så det er hurtigt og nemt at komme til og fra centrum.

 

På hotellet finder du også et mindre spa-center, en legeplads for de mindste, samt underholding både i dag- og aftentimerne. 


Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet, men vær opmærksom på, at internetforbindelse kan være meget ustabil.


Vær opmærksom på, at hotellet i perioden 10/6 – 17/8 er meget besøgt af store grupper af unge mennesker.

Værelserne

Standard værelse

75 moderne og nyrenoverede værelser til 2 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, minibar (indeholder vand), telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

 

Economy værelse

20 moderne og nyrenoverede værelser til 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, minibar (indeholder vand), telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og fransk altan. Badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

 

Stort værelse

23 moderne og nyrenoverede værelser til 4 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng og 2 enkeltsenge eller 2 dobbeltsenge, TV, minibar (indeholder vand), telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

 

Famileværelse

20 moderne og nyrenoverede værelser til 4 personer, bestående af 2 rum. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng og 2 enkeltsenge eller 2 dobbeltsenge, TV, minibar (indeholder vand), telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Mad & Drikke
Ophold med morgenmad eller All Inclusive
All Inclusive
Morgenmad : 07:30 - 09:30
Sen morgenmad : 09:30 - 10:00
Frokost : 12:30 - 14:00
Kaffe/te og kage : 16:00 - 17:00
Middag : 18:30 - 20:30
Pool bar : 10:00 - 00:00
 
Friskpresset frugtjuice, is og special-kaffe er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs pool, restaurant, bar og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Bemærk, at stranden først vil være klargjort, når vejret tillader konstant brug. Leje af solstole og parasoller på stranden er mod betaling.
Hotel Features

Kategori / Stjerne (Officiel) : 4*
Konsept : AI
Byggeår : 2014
Senest renoveret : 2014
Total antal værelser & senge : 141 / 325
Antal Pooler : 2
Antal rutsjebaner : 1
Adgang til indendørs restaurant : 100
Afstand til lufthavn : ANTALYA 120KM - GAZIPASA 45KM
Afstand til centrum : 1.1 KM
Afstand til havet : 800 M
Sprog, der tales på hotel : ENG
Animation sprog : ENG
 

Kleopatra Ramira Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes