Indigo Mare Hotel Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Indigo Mare Hotel
Kykladon str, Platanias 73014, Chania, Crete, Greece Kort
Hotellet

Indigo Mare er et charmerende og populært lejlighedshotel i Platanias med mange skandinaviske stamgæster. Beliggenheden tæt ved både by og strand gør hotellet til et rigtig godt valg for både par og familier med børn, som gerne vil have begge dele lige inden for rækkevidde.

 

Her er et dejligt poolområde med en lille solterrasse med få solsenge, en pool og en børnepool og direkte adgang til stranden. Hotellet råder også over en hyggelig poolbar og en restaurant, en legeplads, en sauna og bordtennis og billard.  

 

Hotellet ligger ganske tæt på Platanias’ livlige centrum, hvor du finder et stort udvalg af tavernaer, restauranter og butikker.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Studio

Enkle, men pæne ét-værelses lejligheder til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse af varierende størrelse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Vær opmærksom på, at nogle studios har fælles balkon/terrasse

 

To-værelses lejlighed

Enkle, men pæne to-værelses lejligheder til max 4 personer. Alle lejligheder indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og aircondition, samt et kombineret opholds- og soverum med sovesofa, TV, telefon, sikkerhedsboks , te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse af varierende størrelse. Badeværelse med brusekabine eller badekar og toilet. Nogle lejligheder er i to etager.

Vær opmærksom på, at nogle lejligheder er i to etager. 

Måltider
Morgenmad inkl. 
Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:        0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:              1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Gratis internet

Strand 0 m – Lokalt centrum (Platanias) 400 m – Chania 14 km 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser