Green Park Apart Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Green Park Apart Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Saray, Hacı Kadiroğlu Cd (Saray Sk.) No:19, 07400 Alanya/Antalya
Vis på kort

Green Park Apart Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Børnepool - Vandrutsjebane - Store lejligheder
Strand 800 m - Centrum 2 km 
Hotellet

Green Park Apart er et godt lejlighedshotel som igennem flere år har været populært blandt skandinaviske gæster. Her er god plads – både i lejlighederne og på hotellets fællesområder.

 

Her er en stor have med to pools, heraf en med vandrutsjebaner, og to børnepools. Det er også her hele familien kan dyste i et slag minigolf eller bordtennis. Skal formen holdes ved lige selvom man er på ferie, kan dette gøres i det lille, delvist overdækkede fitness rum.

 

Foretrækker man at tilbringe dagene på stranden kan man selv vælge om man vil gå ca. 800 m til Kleopatrastranden, eller om man vil benytte hotellets service bus, som kører til Øststranden et par gange dagligt i højsæsonen.

 

Når man bor i lejlighed har man friheden til selv at tilberede sine måltider. Hotellet ligger tæt på både tirsdagsmarkedet og markedshallerne, hvor man hver dag kan købe frisk frugt, grønt og fisk. Det er dog også muligt at købe lette måltider og snacks i hotellets restaurant.

 

Trådløst internet er tilgængeligt ved poolområdet og i restauranten. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Vær opmærksom på, at hotellet ligger ud til en stor vej og at trafikstøj derfor vil forekomme både i lejlighederne og ved poolområdet.

 

Ekstra ydelser

Leje af aircondition:                    Ca. 5 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Værelserne

To værelses lejlighed

Enkelt indrettede to-værelses lejligheder til max 3 voksne og 1 barn. Alle lejligheder er indrettet med soveværelse med en dobbeltseng/2 enkeltsenge, samt et kombineret sove- og opholdsrum med to sovesofaer samt åbent køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel, TV, aircondition (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Tre værelses lejlighed

Enkelt indrettede to-værelses lejligheder til max 4 voksne og 1 barn. Alle lejligheder er indrettet med to soveværelser med en dobbeltseng/2 enkeltsenge i hvert værelse, samt et kombineret sove- og opholdsrum med sovesofa samt åbent køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, el-kedel, TV, aircondition (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Sikkerhedsboks kan lejes i receptionen. 

Mad & Drikke

Ingen pension

Green Park Apart Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes