En Vie Beach | Bedste beliggenhed i Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
En Vie Beach
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460 Kort
Hotellet

En Vie Beach er et dejligt boutique hotel, beliggende direkte på Øststranden, og kun 5 minutters gang fra Alanyas livlige marina. Hotellet er eksklusivt indrettet i skandinavisk stil, og er det helt rigtig valg for par, der ønsker at bo dér hvor det hele sker.

 

Hotellet består af en annex- og en hovedbygning. I hovedbygningen ligger den populære restaurant, som serverer lækre retter og farvestrålende cocktails. Det er også her, du kan nyde den inkluderede morgenmad 20 af hotellets værelser ligger også her, og fra alle værelser er der hel- eller delvis havudsigt. De øvrige værelser ligger i annex bygningen, lige på den anden side af hovedvejen.

 

På stranden kan hotellets gæster frit benytte solsenge og parasoller (”Cabanas/Sun Loungers” mod betaling). I hotellets mini-pool kan du køle dig ned på varme dage – den er dog ikke egnet til svømning

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke muligt streame film etc.

Værelserne

Standardværelse (hovedbygningen)

Elegante værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sikkerhedsboks, TV, minibar, Nespresso maskine, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

 

King Suite (hovedbygningen)

Elegante værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en king size dobbeltseng, sikkerhedsboks, TV, minibar, Nespresso maskine, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

 

Deluxe suite (hovedbygningen)

Elegante værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en king size dobbeltseng, sikkerhedsboks, TV, minibar, telefon og balkon. Badeværelse med badekar og hårtørrer. Solsenge og parasol på balkonen

 

Standardværelse (annexbygningen)

Elegante værelser for 2 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sikkerhedsboks, TV, minibar, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

 

Deluxe suite (annexbygningen)

Elegante værelser for 2-3 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, sikkerhedsboks, TV, minibar, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Jacuzzi på balkonen

Måltider
Morgenmad inkl.
Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Restaurant - Bar - Gratis WIFI -  Øststranden 0 m  -  Alanya centrum 400 m.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser