Blue Bay Platinum Tyrkiet Marmaris Marmaris
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Blue Bay Platinum
Cumhuriyet Bulv. No:1 Marmaris / Muğla Kort
Hotellet

Blue Bay Platinum er et stort, elegant og luksuriøst hotel beliggende i gåafstand til Marmaris centrum og kun et stenkast fra stranden. Hotellet er et oplagt valg for alle, der gerne vil bo i lyse og moderne omgivelser med mange faciliteter lige inden for rækkevidde, og ikke vil bruge ferietid på at skulle beslutte, hvor næste måltid skal indtages. 

 

Her er flere pools at vælge imellem: En stor pool for alle, en ”Relax Pool” for dem der bare vil nyde solen og slappe af, en lille pool med to vandrutsjebaner og naturligvis en børnepool for de mindste børn. Skal dagen tilbringes på den børnevenlige strand, kan man gå hertil på under 5 min. 

 

Hotellet indbyder til selvforkælelse, og dette kan med fordel gøres i SPA centret. Her tilbydes tyrkisk bad, sauna og dampbad, saltbad og massage (alle behandlinger mod betaling). Det er også i SPA centret man finder fitnessrummet. 

 

Her er også en miniklub med sjove aktiviteter for alle børn i alderen 4-12 år (her tales ikke skandinavisk), og hotellets animationteam arrangerer sportsaktiviteter, konkurrencer og lign. i dagtimerne, og om aftenen er der underholdning med musik og shows for hele familien.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotelles fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.   

Værelserne

Standardværelse

Lyse og pæntindrettede værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (indeholder 1 flaske vand. Genopfyldes mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Lyse og pæntindrettede værelser til max 4 peroner. Alle værelser består af to soverum. Et soverum indeholder en dobbeltseng, det andet rum indeholder en enkeltseng og en sovesofa eller 2 enkeltsenge. Derudover indeholder værelset TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (indeholder 1 flaske vand. Genopfyldes mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse med to soverum

Lyse og pæntindrettede værelser til max 6 personer. Alle værelser består af to soverum og et opholdsrum. Et soverum indeholder en dobbeltseng, det andet rum indeholder to enkeltsenge. Derudover  ndeholder værelset sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (indeholder 1 flaske vand. Genopfyldes mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Mad & Drikke

All Inclusive


Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:00

Snack Pool Bar

11:30 – 18:00

Patisserie

11:30 – 18:00

Middag 

19:00 – 21:30

Midnatssuppe

23:00 – 23:30

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 02:00*

Pool Bar

10:00 – 23:30

 

* Mod betaling efter kl. 23:30

 

Il Primo Bar & Restaurant og Yiamas Bar og Restaurant er ikke inkl. i All Inclusive konceptet ! 

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. 

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Pool- og strandhåndklæder kan lånes på hotellet

 

Høj musik fra animation teamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 3 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pools og børnepools  - Gratis internet på fællesområder

Privat Strand 300 m - Marmaris centrum 2,5 km 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser