Aurasia Beach Hotel Tyrkiet Marmaris Marmaris
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Aurasia Beach Hotel
Siteler, 238. Sok. No:9 Uzunyali 48700 Marmaris / Mugla Kort
Hotellet
Stedets 63 værelser ligger fordelt på 5 etager og er tilgængelige via elevator. Det venlige personale i receptionen er gerne behjælpeligt ved ethvert spørgsmål gæsterne måtte have. Stedet rummer forskellige behageligheder som sikrer et komfortabelt og ubekymret ophold, herunder bagageopbevaring, en safeboks, roomservice døgnet rundt, vasketøjsservice, et møntvaskeri og et rygerområde. Desuden stilles der WLAN uden gebyr til rådighed på overnatningsstedet. Ved udflugtsskranken tilbydes der råd og vejledning ved reservering af udflugter. Der findes faciliteter der er velegnede til gæster i kørestol. Der er tillige mulighed for udendørs afslapning og fred og ro i haven. Gæster der ankommer med køretøj, kan stille dette på hotellets parkeringsplads. Dagens avis ligger fremme (mod betaling).
Placering
Dette hotel har en central beliggenhed direkte ved stranden, i Marmaris.
Værelserne
Gæsterne vil finde et behageligt indeklima på værelserne i kraft af et klimaanlæg. Fra altanen eller terrassen vil gæsterne kunne nyde havudsigten. Alternativt kan der reserveres separate soveværelser. Der tilbydes en ekstraseng mod betaling. Herudover står der en safeboks og en minibar til rådighed. Mulighed for at lave te/kaffe hører ligeledes til standardindretningen. Yderligere komfort tilbydes gæsterne i form af et strygejern og et strygebræt. Endelig omfatter indretningen også telefon, satellit-tv og WiFi (uden gebyr). Af yderligere behageligheder på værelserne kan tillige nævnes et par hjemmesko. På badeværelset – som er udstyret med brusebad – findes der ligeledes en hårtørrer. Kosmetikprodukter på badeværelserne sørger for den særlige komfort. Stedet tilbyder ikkerygerværelser.
Mad & Drikke
Der findes en restaurant på stedet. Forfriskende drinks fra strandbaren sørger for en skøn stemning. Hver dag serveres der en næringsrig morgenmad.
Sport og aktiviteter
Det udendørs poolområde omfatter et badeområde for børn og egner sig fremragende til aktive fridage samt til gæster der dyrker vandsport regelmæssigt. Endvidere vil liggestolene i parasollernes skygge sikre gæsterne fred og ro. Der er tillige en snackbar ved swimmingpoolen. Lidt afveksling tilbydes i form af et spa-bad, en sauna, et hamam og massagebehandlinger. Sjov og underholdning tilbydes takket være en natklub. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende kreditkort accepteres: Visa og MasterCard.
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser