Nyt Boutique-hotel på Kreta
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Atermono Boutique Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Hotellet

Vær opmærksom på, at vi ikke har guider i Rethymnon. Vores guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

Atermono Boutique Resort & Spa er et eksklusivt og moderne boutique hotel, beliggende i rolige omgivelser med direkte adgang til den skønne Platanes strand. Hotellet er særdeles egnet for par som gerne vil bo rigtig godt i lækre omgivelser, tæt på både strand og by. Står der virkelig selvforkælelse på programmet kan vi varmt anbefale ophold i et Deluxe suite med privat pool.

 

Her er et dejligt poolområde hvor du kan nyde solen og en dukkert i poolen. Fra hotellet skal man blot gå få skridt før du står med tæerne i sandet. Morgenmad serveres i restauranten, hvor man naturligvis også kan købe frokostsnacks og lækre middagsretter.

 

I SPA centret er der rig mulighed for selvforkælelse (alle behandlinger mod betaling), ligesom her også er en indendørs pool og et fitnessrum.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Superior Værelse

Elegant indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en ekstra opredning på sovesofa. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, en sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, minikøleskab, el-kedel, strygejern, strygebræt og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Vær opmærksom på, at de fleste Superior Værelser er beliggende i stueetagen.

 

Deluxe Værelse

Elegant indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en ekstra opredning på sovesofa. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, en sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, minikøleskab, el-kedel, strygejern, strygebræt og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 


Deluxe Suite

Elegangt indrettede værelser i 2 etager til 2 personer, med mulighed for to opredninger på sovesofa. Alle værelser indeholder en hems med en dobbeltseng, og et opholdsrum med sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, minikøleskab, el-kedel, strygejern, strygebræt og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

 

Deluxe Suite med delvis havudsigt og privat pool

Elegangt indrettede værelser i 2 etager til 2 personer, med mulighed for to opredninger på sovesofa. Alle værelser indeholder en hems med en dobbeltseng, og et opholdsrum med sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, minikøleskab, el-kedel, strygejern, strygebræt og terrasse med privat pool (12 m2). Badeværelse med badekar, brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Måltider

Morgenmad inkl. 

Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:        1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   7 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                 10 Euro

 

Vis mere Vis mindre
Info

5 stjernet Boutique Hotel - Pool -  Gratis Internet
Strand 10 m - Lokalt centrum (Platanes) 200 m - Rethymnon 5 km - Chania Lufthavn ca. 71 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser