Armas Labada Hotel Tyrkiet Antalya-området Kemer
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Armas Labada Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Ulucinar Mah. Deniz Cad. No:8 Camyuva, 07980 Kemer/Antalya
Vis på kort

Armas Labada Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Vandland - Restaurant - Bar 

Gratis Internet - Strand 0 m. 

Hotellet
Ved receptionen i lobbyen står det venlige personale klar med råd og vejledning. Der tilbydes forskellige faciliteter og serviceydelser, heraf kan nævnes et legerum, babysitterservice ved forespørgsel, roomservice, en frisør og et konferencerum. I fællesarealerne kan gæsterne gå på internettet (mod gebyr). Der findes tilmed diverse butikker. Til overnatningsstedets udendørsarealer hører en dejlig have og en legeplads. Gæster der ankommer med køretøj, kan stille dette på stedets parkeringsplads.
Placering
Dette hotel har en central beliggenhed under 5 minutter fra sandstranden, i Çamyuva.
Værelserne
Gæsterne vil finde et behageligt indeklima på værelserne i kraft af et klimaanlæg og et varmeapparat. På nogle af værelserne hører der en altan til standardindretningen. Gæsterne kan bede om ekstrasenge. Desuden findes der en safeboks og mod betaling en minibar. Endelig omfatter indretningen også internetadgang, telefon og satellit-tv. Badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, råder desuden over en hårtørrer.
Mad & Drikke
Hvad gastronomi angår, opvartes gæsterne af en bar. Gæsterne kan indtage mad og drikke i restaurantens hyggelig atmosfære (buffet og a la carte-bestilling). Der kan foretages reservationer med alt inklusive. Gæster på ophold med alt inklusive tilbydes særlige ydelser, såsom et udvalg af alkoholfri og alkoholholdige drikkevarer. Den velsmagende morgenmad vil give gæsterne energi til en begivenhedsrig dag, mens de til frokost og aftensmad kan betjene sig selv ved den righoldige buffet.
Sport og aktiviteter
Foruden indendørs og udendørs swimmingpools tilbydes der også et badeområde for børn. Dybdegående afspænding i boblebadet, underholdning på vandrutsjebanen og noget forfriskende at drikke i baren ved swimmingpoolen – her vil gæsterne opleve hvor varieret en badeferie kan være. På solterrassen står der behagelige liggestole og skyggefulde parasoller klar til brug. Hotellet tilbyder et omfangsrigt udendørs sportsprogram med tennis, boccia, beachvolley og basketball. Vandsportsentusiaster vil synes godt om overnatningsstedet idet der tilbydes windsurfing, kanosejlads og dykning. På stedet vil gæsterne blive mødt af et bredt udvalg af indendørs sportsfaciliteter, herunder et fitnessstudie, bordtennis, billard, dart og gymnastik. I wellnessområdet står spa-bad, sauna og hamam til rådighed. Til stedets yderligere fritidstilbud hører et animeringsprogram, en miniklub, et diskotek og en natklub. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702341
Payment Type
Der accepteres på hotellet følgende kreditkort: Visa og MasterCard.

Armas Labada Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes