Ark Suite Apart – 950 meter til den berømte Kleopatra strand
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Ark Suite Apart
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa Mahallesi Keykubat Bulvarı No:8 07400
Hotellet

Ark Suite Apart er et stort og indbydende lejlighedshotel, beliggende i gåafstand fra tirsdags-bazaren og markedshallerne, som hver dag bugner af frisk frugt, grøntsager og fisk. Her har du friheden til at tilberede dine egne måltider med friske råvarer.


Her er god plads til hele familien, og med både en restaurant, 2 barer og flere swimmingpools til både store og små, er det slet ikke sikkert, at du har lyst til at forlade hotellet. Her er en hyggelig have, en legeplads til de små samt bordtennis og billard. Skal du pleje dig selv, kan du benytte hotellets tyrkiske bad og sauna, eller få lokkerne sat hos frisøren.  


Den kendte Kleopatrastrand ligger ca. 950 m fra hotellet. I højsæsonen arrangerer hotellet gratis busservice til stranden.


Ønsker du ikke at lave mad selv når du er på ferie, er det muligt at tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive. Dette tilkøbes efter ankomst, og afregnes direkte med hotellet.


Trådløst internet er tilgængeligt. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.


Vær opmærksom på, at hotellet ligger ud til en meget trafikeret vej, og at trafikstøj derfor vil forekomme.


Værelserne

2 værelses lejlighed

46 pænt indrettede to-værelses lejligheder, bestående af et soveværelse og et opholdsrum med tekøkken, med mulighed for 2 opredninger på sovesofa. Alle lejligheder indeholder tekøkken med minikøleskab og det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon, TV og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

3 værelses lejlighed

18 pænt indrettede tre-værelses lejligheder, bestående af to soveværelser og et opholdsrum med tekøkken, med mulighed for 2 opredninger på sovesofa. Alle lejligheder indeholder tekøkken med minikøleskab og det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon, TV og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
Måltider ikke inkl.
Ekstra ydelser

Leje af aircondition:                   Ca. 5 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:            Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info
Strand : 950 m   Pool : 3
Centrum : 2 km   Vandland : Ja
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser