Arabella World Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Arabella World Hotel
Karaçaltı Mevkii Avsallar Mah. No :37
Hotellet

Arabella World Hotel er et hotel af ældre dato beliggende i Avsallar, ca. 26 km vest for Alanya. Hotellet består af to bygninger som ligger på hver sin side af en lille vej. Hotellet er et godt valgt for par og familier som har planer om at tilbringe en stor del af ferien på stranden eller ved poolen.

Her er et hyggeligt poolområde med vandrutsjebaner og en børnepool. Stranden ligger en kort spadseretur fra hotellet, og her kan hotellets gæster gratis benytte solsenge og parasoller. Du kommer let til stranden ved at anvende tunnel som går under hovedvejen.

De mindste børn kan møde nye venner i miniklubben (4-12 år – her tales ikke skandinavisk) eller på legepladsen. I højsæsonen tilbyder hotellets animationsteam sjove aktiviteter om dagen og aftenunderholdning for både store og små. Her er blandt andet mulighed for at prøve vandgymnastik og spille bordtennis, dart og billard (mod betaling). Hotellet har også et spillerum som kan benyttes mod betaling.


I SPA-afdelingen tilbydes både sauna, tyrkisk bad og massage (alle behandlinger mod betaling) samt en indendørs pool og et lille fitnessrum.

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen mod betaling. Vær opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.


Værelserne

Økonomiværelse

Pænt indrettede værelser til 3 personer, med mulighed for en ekstra opredning til et barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, centralt styret eller individuel aircondition, minibar (indeholder vand ved ankomst), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer. Vær opmærksom på, at økonomiværelserne kan ligge i stueetagen uden udsigt.

 

 

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 3 personer, med mulighed for en ekstra opredning til et barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, centralt styret eller individuel aircondition, minibar (indeholder vand ved ankomst), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

 

Familieværelse

Pænt indrettede værelser i to etager til 4 personer, med mulighed for en ekstra opredning til et barn. Alle værelser indeholder en hems med en dobbeltseng og et rum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret eller individuel aircondition, minibar (indeholder vand ved ankomst), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Vær opmærksom på, at værelserne er fordelt i to bygninger, og at vi ikke kan garantere værelse i en specifik bygning. 

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Morgenmad

07:30 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 10:30

Frokost

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:00 – 16:00

Beach Snacks

10:00 – 16:00

Kaffe, te & kage

16:00 – 17:00

Midnatssuppe

23:30 – 00:00

 

Barer

Pool Bar

11:00 – 23:00

Lobby Bar

11:00 – 23:00

Beach Bar*

10:00 – 18:00


*Kun alkoholfrie drikkevarer er inkl. Is er mod betaling.

Importeret alkohol, friskpresset frugtjuice, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, is og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. Alle behandlinger i SPA-centret, vandsportsaktiviteter på stranden og billard mod betaling. Drikkevarer efter kl. 23:00 mod betaling.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Miniklubben og vandrutsjebanerne er åbne nogle timer hver for- og eftermiddag.

 

Høj musik fra animationsteamets aktiviteter og underholdningsprogram vil forekomme.

 

Pools, vandrutsjebane, udendørs restaurant og bar og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset udenfor højsæsonen.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                        Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres, uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Vandrutsjebane – All Inclusive – Internet mod betaling

Strand 450 m – Avsallar centrum 1 km – Alanya centrum 26 km – Antalya Lufthavn ca. 115 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser