Annabella Diamond Hotel & Spa, Alanya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Annabella Diamond Hotel & Spa
TrustYou Tooltip Text
Avsallar, İncekum Belediyesi, 07400 Alanya
Hotellet

Annabella Diamond Hotel & Spa er et dejligt hotel for både par, vennegrupper og familier der gerne vil have mange faciliteter lige inden for rækkevidde. Hotellet ligger i Incekum, som – udover at være meget børnevenlig - også er kendt for at være den fineste strand i Alanya-området. Hotellet ligger ca. 20 km vest for Alanya, og ca. 2 km fra den mindre by Avsallar.

Hotellet byder på et dejligt poolområde med solterrasse. Her er en pool med 3 vandrutsjebaner, en separat børnepool og direkte adgang til hotellets private strand. Hotellets animation team arrangerer sjove aktiviteter i og omkring poolen i dagtimerne, og underholdning for hele familien om aftenen.

I Spa centret kan du forkæle dig selv med en tur i sauna eller tyrkisk bad, og det er også muligt at få en dejlig afslappende massage. Det er også i spa centret at du finder den indendørs pool . Skal formen holdes ved lige under ferien, kan dette gøres i fitnessrummet. Eller hvad med at udfordre hinanden med et spil beachvolley?

I mini-klubben kan de 4-12 årige møde nye venner på legepladsen, og deltage i de mange sjove aktiviteter (her tales ikke skandinavisk).

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet mod betaling (1 euro pr. dag pr. enhed). Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er meget langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc. 


Værelserne

Standardværelse:
Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand og sodavand. Genopfyldes med vand), el-kedel, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Familieværelse:
Pænt indrettede værelser til 4 personer. Alle værelser indeholder to soverum med hhv. en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge i hvert rum. Derudover TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand og sodavand. Genopfyldes med vand), el-kedel, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Værelse med forbindelsesdør:
Består af to standardværelser med forbindelsesdør.

Mad & Drikke
 Morgenmad07:00 - 10:00
 Sen morgenmad10:00 - 10:30
 Frokost12:30 - 14:00 
 Middag19:00 - 21:30
 Midnat snack 00:00 - 05:00
 Snacks 12:00 - 16:00
 Patisserie / Is12:00 - 16:00

A’la carte

 

Fish A’la Carte Restaurant     19:00 – 21:30 – Ét måltid pr. person inkl. Husk at reservere bord 24 timer før!

Steak A’la Carte Restaurant   19:00 – 21:30 – 10 Euro pr. person. Husk at reservere bord 24 timer før!


 Pool Bar 10:00 - 00:00
 Lobby Bar 24 timer

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, motoriserede vandsportsaktiviteter og nogle faciliteter er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet. Børn under 16 år har ikke adgang til fitness rummet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Trafikstøj kan forekomme på værelser med landudsigt. 

Høj musik fra animation teamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom. 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Ekstra ydelser


Leje af sikkerhedsboks:Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Vandrutsjebane - Miniklub - Restaurant - Bar -Privat strand 0m - Lokal centrum 2km - Alanya centrum 20km.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser