Anjeliq Downtown Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Anjeliq Downtown Hotel
Saray Mahallesi, Türkmenbaşı Sk. No:1, 07400 Alanya Kort
Hotellet

Anjeliq Downtown Hotel har i løbet af vinteren 2018/2019 gennemgået en omfattende renovering, og når dørene slås op i foråret 2019, vil hotellet fremstå som helt nyt. Hotellet ligger centralt i Alanya, kun 50 m fra Kleopatra Stranden og er ideelt for alle, som vil bo i smagfulde omgivelser og tæt på både by og strand.

 

Man kan roligt sige, at arkitekten har haft frie hænder til at sætte sig eget præg på indretningen. Overalt finder du små finurlige detaljer, og ikke to værelser er indrettet ens. Her bruges f.eks. cykler som vægudsmykning, og to store giraf-figurer overvåger restauranten og det åbne køkken, hvor kokkens arbejde kan følges.

 

Hotellet har også sit eget wellness center med hamam, sauna og mulighed for massage (alle behandlinger mod betaling).

Vær opmærksom på, at de fleste værelser vender ud mod hovedvejen, og at trafikstøj derfor vil forekomme – også om natten.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Sikkerhedsboks kan lejes i receptionen.

Værelserne

Standardværelse

Moderne indrettede værelser til 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, minikøleskab, el-kedel, telefon, aircondition og balkon. Badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

 

Stort standardværelse

Moderne indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, minikøleskab, el-kedel, telefon, aircondition og balkon. Badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

 

Familieværelse

Moderne indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser består af 2 soveværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert. Derudover indeholder værelset TV, minikøleskab, el-kedel, telefon, aircondition og balkon. Badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Mad & Drikke
Morgenmad inkl.
Ekstra ydelser


Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info
Restaurant -  Kleopatrastranden 50 m. -  Centrum 800 m. 
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser