Vind en rejse for 2 - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

Vind en rejse for 2 til Tyrkiet

Ville det ikke være skønt, at kunne invitere din mand/kone/kæreste/bedste ven/veninde/den der søde nabo/en kollega på en gratis rejse til Tyrkiet? Alt du skal, er at sige ja tak til at modtage Mixx Travels nyhedsbrev.

Hvordan fungerer det sådan rent praktisk?


Vi trækker lod hver måned. Vinderen bliver informeret via mail og det vil også blive annonceret på vores Facebookside. Vinderen skal selv deltage på rejsen og rejsegavekortet må ikke overdrages. Du kan rejse i perioderne 1/3- 17/3, 15/4 - 20/6 samt 10/8 - 31/9. I februar kan du vinde en uge på det flotte 5-stjernede resort Diamond Hill

Held og lykke!

Opdatering 5/1 - her er årets første vinder

Årets første vinder hedder Kim og kommer fra Tullebølle på Langeland. Han kan rejse til Alanya og det flotte luksushotel Alan Xafira i løbet af 2021. Stor tillykke herfra!


Opdatering 3/2 - her er årets vinder nummer to

Så fandt vi igen en vinder. Linda fra Hvidovre har vundet rejsen for 2 og turen går på et tidspunkt til Side Laker & River Hotel i netop Side.

Bemærk: Ved deltagelse i lodtrækningen giver du Mixx Travel tilladelse til at sende dig vores nyhedsbrev med tilbud, nyheder mm. Din e-mailadresse forbliver i vores database og videregives naturligvis ikke til tredje part. Der bliver trukket lod blandt alle Mixx Travels nyhedsbrevsmodtagere i Skandinavien.