Bliv opgraderet til Business Class - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882Måske er det dig, vi opgraderer?


Vi er så glade for at kunne flyve med Turkish Airlines direkte til Gazipasa ved Alanya fra Billund og direkte fra Kastrup til Antalya lufthavn! Det er første gang Turkish Airlines har denne rute fra Billund, og Mixx Travel er den eneste charteroperatør som har lejet sig ind på fast basis. Det skal fejres - og det gør vi ved at tilbyde et par (2 rejsende) en gratis upgrade til Business Class. 

I Business Class får du mulighed for at tage ekstra bagage med (32 kg.i stedet for de normale 23 kg.) og også mere håndbagage (op til 16 kg./pers). Du får adgang til loungen før afrejse (SAS Gold på Kastrup eller King Amlet på Billund) naturligvis lidt mere benplads og ikke mindst et lækkert måltid mad og gratis drikkevarer! På de fleste ture er der også inflight entertaunment i form af en videoskærm eller så får du en tablet udleveret.

Vi vil finde vinderen blandt alle dem som har bestilt en rejse med os i løbet af 2021 med afrejse til Gazipasa eller Antalya lufthavn.

Hvordan kan man så vinde dette?


Du skal gå ind på vores facebookside facebook.com/mixxtravel og finde det indlæg som handler om dette. Her skal du skrive, hvorfor netop du har fortjent en upgrade, og gerne hvem du vil dele oplevelsen med. Mixx Travels jury finder vinderen i løbet af året - det hænger jo lidt sammen med, hvornår vi må rejse igen.