Sikkerhed på rejsen - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

Pas, penge, mundbind - sådan rejser du sikkert til Tyrkiet og andre destinationer


Verden er anderledes, og vi skal have mundbind på når vi rejser i bus og tog - og også når vi flyver. Vi ved ikke hvornår vi må flyve til Tyrkiet og vores andre destinationer igen, det bestemmer UM og regeringen, men mon ikke verden ser lidt anderledes ud senere i år eller til næste år. Det håber vi i hvert fald, og det er derfor vi tilbyder og sælger rejser til vores destinationer med afrejse til næste år.


Hoteller i Tyrkiet skal covid 19-certificeres - og der er mange krav som skal opfyldes!


Alle hoteller i Tyrkiet med over 50 værelser skal nu hver måned gennemgå og opfylde en lang liste med krav fra de tyrkiske sundhedsmyndigheder for at få et certifikat - Safe Tourism Certificate. Hoteller med under 50 værelser har ikke krav på at gennemføre den samme kontrol, men de fleste gør det alligevel. 

Der er over 150 krav og spørgsmål som skal besvares indenfor håndtering af fødevarer, hygiejne, ansvarlighed og rutiner. Du kan se formularen her og vi har lagt et billede af hvordan certifikatet skal se ud forneden på denne side. Certifikatet skal sættes op ved indangen til hotellet, og der er også en QR-kode på, som man som gæst kan scanne for at få adgang til alle resultater fra den sidste inspektion og certificering af hotellet.


Vil der være praktiske ting eller særlige forholdsregler at tage højde for undervejs på rejsen?


Ja. Der vil gælde nogle særlige procedurer ved boarding (i mindre grupper og ikke i en lang kø). Der vil sandsynligvis være yderligere rengøring af kabinen - måske endda undervejs på flyrejsen. Det samme vil gælde for vores transferbusser: afstand og god hygiejne. I Tyrkiet vil de samme forholdsregler gælde, som vi kender dem fra hverdagen herhjemme: vask hænder, hold afstand, almindelig sund fornuft. Der er stor fokus på rengøring og hygiejne på alle vores destinationer. 

I Tyrkiet skal man have mundbind på ved offentlig transport, i butikker og i supermarkeder, men ikke på gaden eller på stranden/ved poolen. Der vil være større afstand mellem liggestolene ved poolen eller på stranden. De fleste restauranter og barer er åbne, dog med restriktioner som større afstand, mundbind hvis man skal stå i en bar osv. All Inclusive afvikles under andre former - der serveres på tallerkener eller man får sin mad direkte fra kokken eller med anden hensyn til god hygiejne.


Rejseforsikring - anbefales ved alle rejser til Tyrkiet, også uden Corona


Hvis det sker, at du skal hjem fra din rejse hurtigt, er det en god idé at have en god rejseforsikring. Enten fordi destinationen skifter status hos UM fra grønt eller gult (som betyder at du gerne må rejse) til orange (det er her UM fraråder rejser), eller fordi du selv et blevet syg og skal hjem så hurtigt som muligt. Mange har en god rejseforsikring som en del af sin husstands/indboforsikring, andre har den som en del af sit kreditkort. 

Hvis du ikke har en rejseforsikring, kan du købe en god rejseforsikring når du bestiller din rejse hos os. Også før Corona, anbefalede vi en god rejseforsikring, da du rejser udenfor EU. Hvis du i tvivl, kontakt vores kundeservice.