• Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

 
Glæd dig ❤️ Snart skal du rejse igen. Fra d. 26/6 kan du rejse til alle lande i EU uanset farve. På denne side kan du læse mere om rejsevejledningerne, vaccinationer, test og lign.

Nu kan du rejse igen!

Nye rejsevejledninger til EU-lande
Allerede fra d. 14/5 er det muligt at rejse til igen. Foreløbigt til enkelte EU lande. Vi glæder os til at vi kan få sendt de første gæster afsted til Kreta. Lige nu afventer vi blot på at smittetallene på Kreta kommer ned under 50 nye smittede pr. uge pr. 100.000 indbyggere. 

Fra d. 26/6 (og sandsynligvis allerede fra d. 25/6) bliver det muligt at rejse frit indenfor EU. Med det nye EU - Coronapas (Digital Green Certificate) bliver alle dine Covid-19 relaterede data registreret direkte på Coronapasset. Det vil sige at man via en barkode i appen eller på papir vil kunne se om du eksempelvis er blevet testet negativ før du rejser, er blevet vaccineret eller har fået dannet antistoffer pga tidligere smitte. Der vil ikke længere være frarådning af rejser til orange lande i EU og du vil ikke skulle i karantæne ved hjemkomst eller testes før hjemrejsen.

Se de nuværende regler

Grækenland - Kreta
PCR Covid-19 test før afrejsen.
Når du skal til Kreta i Grækenland skal du have en frisk negativ Covid-19 PCR test, der må være max 72 timer gammel ved ankomsten til Kreta.
Dette gælder uanset om du har været smittet før eller er blevet færdigvaccineret. Børn som ikke er fyldt 5 år skal ikke testes.

Test ved hjemrejse
Du skal ikke testes på Kreta inden din hjemrejsen. Men du skal testes med en kviktest ved ankomsten til Danmark. Testen foretages af Falck og sker før paskontrollen. Testen er gratis og du får svar efter 15 minutter. Børn under 15 år skal ikke testes. Fra d. 26/6 bortfalder testkravet ved ankomsten.

Indrejseformular skal udfyldes
En indrejseformular ( PLF - Passenger Locator Form) skal udfyldes af alle rejsende. Formularen skal være udfyldt senest kl. 22:59 dagen før afrejsen. Du må gerne udfylde den tidligere. Når du har udfyldt formularen får du en mail med en bekræftelse på at du har udfyldt den. På selve afrejsedagen får du yderligere en mail med en QR kode. QR-koden skal vises ved indtjekningen i din afrejselufthavn og igen ved ankomsten på Kreta. Du kan medbringe den i papirform eller på din mobiltelefon. Klik her for at komme til formularen Indrejseformular (PLF)

OBS: Du er selv ansvarlig for at udfylde formularen korrekt. Hvis formularen ikke er udfyldt korrekt kan du blive nægtet ombordstigning i den danske lufthavn ved afrejsen. 

Restriktioner på Kreta
Du kan se mere om de lokale restriktioner på rejsemålet her: Restriktioner på Kreta
Tyrkiet
Udenrigsministeriet fraråder
I øjeblikket fraråder Udenrigsministeriet alle unødvendige rejser til Tyrkiet. Hos Mixx Travel følger vi altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger og vi vil derfor ikke sende nogen gæster afsted på ferie til vores destinationer i Tyrkiet som det ser ud lige nu. Vi ved, at der senest i midten af juni kommer en afklaring på, hvornår det igen bliver muligt at rejse på charterferie til Tyrkiet. Vi følger naturligvis udviklingen og vil opdatere hjemmesiden med de nye vejledninger så snart de kommer. 

Du kan dog stadig booke din rejse til Tyrkiet. Vi sælger mange rejser med afrejse i højsommeren og efteråret 2021. Husk at du får alle dine penge retur såfremt du pga af vejledninger ikke kan rejse. Se mere her Gratis Tryghedspakke

Se vores hoteller i Alanya her