Bestil trygt sommerferien nu
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882


Bestil din sommerferie i 2022 - med ekstra tryghed. 

Vi har gjort det hele nemmere med en Tryghedspakke.

*Gældende på Charterflyvninger. Ej gældende på rutefly.


Hvis du ønsker at ændre din rejse


Vi har nu opgraderet vores betingelser for ændring af rejser, således at du IKKE skal betale gebyr såfremt du har behov for at ændre din rejse. Du kan helt indtil 30 dage før den planlage afrejsedato frit ændre dato til en anden afgang indenfor samme kalenderår. Evt difference skal betales og er prisen lavere på den nye afrejsedato refunderes differencen ikke. Ovenstående er et særligt tilbud som Mixx Travel kan ændre tilbage til de alm. betingelser uden varsel. 

Ingen rejse - fuld refundering


Overvejer du at bestille en rejse hos os, men er usikker på hvordan den nuværende corona-situation udvikler sig, så kan du roligt bestille den nu. Hos Mixx Travel sørger vi nemlig for, at du får fuld refundering  såfremt rejsevejledningerne forhindrer dig i at rejse til en af vores destinationer, og det gør vi hurtigt - senest 7 dage fra annulleringstidspunktet.

Os kan du stole på


Vi har igennem hele denne periode (som nok er den sværeste for rejsebranchen nogensinde) sat en ære i, at behandle vores kunder korrekt, venligt og professionelt. Hvordan vi har klaret den opgave, kan du læse om her på Trustpilot.dk, hvor vi i øjeblikket har en rating på 4,5 af 5 mulige efter over 500 anmeldelser. 

Vi er ikke i tvivl om, at vi kommer igennem denne periode, kigger fremad mod denne sommer, og glæder os til at - som altid - kunne give dig Meget mere ferie for pengene.