Langtidsferie i Tyrkiet vinteren 2023/2024 - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
 

Langtidsferie i Tyrkiet vinteren 2023/2024


Har du lyst til at stikke lidt af fra den danske vinter? Få et par uger eller måske mange uger under mere sydlige himmelstrøg? Nu åbner vi op for langtidsferie langs den tyrkiske middelhavskyst fra november til midten af marts. Du vælger selv, om du vil rejse i 7,14,21,28 eller 35 dage. Hvis du vil rejse i endnu flere dage, kontakt venligst vores dygtige rejsekonsulenter. 

Billig langtidsferie ved Middelhavet - hvad koster det?


Det er billigt at rejse i løbet af vinteren til den tyrkiske middelhavskyst, og du kommer også opleve at nogle butikker har gode tilbud, i denne periode hvor tempoet er lavere og der er færre turister. Der vil dog stadig være masser af liv i byen, og der er stadig masser af åbne spisesteder. Der er god plads til at gå en skøn tur langs strandpromenaden og du kan handle ind i både hos mindre købmænd og store supermarkets. 

Priserne svinger en del, men et typisk eksempel i januar for 2 voksne som rejser sammen og bor på lejlighedshotel i f.eks 21 dage vil ende på under 8.000,- for flyrejse tur/retur og ophold på hotellet i en 2-værelses lejlighed. Til dette kommer en evt. transfer og indchecket bagage.

4 udvalgte hoteller til din langtidsferie på den tyrkiske middelhavskyst 
Club Sidar Apart, Alanya
Club Sidar er et godt lejlighedskompleks med en god, central beliggenhed. Her bor du kun ca. 250 m fra Kleopatra Stranden og tæt på Alanyas livlige centrum og det store udvalg af restauranter, barer og butikker.
Vis mere
Vis mindre
Sunway Apart, Alanya
Sunway Apart er et mindre, hyggeligt lejlighedshotel, beliggende i et område, som i flere år har været meget populært blandt danskere. Her bor man tæt ved markedshallerne, hvor man hver dag kan købe frisk frugt og fisk, og kun ca. 10 min. gang fra den kendte Kleopatra Strand.
Vis mere
Vis mindre
Sey Beach Hotel, Alanya
Sey Beach Hotel er et godt hotel, beliggende i Kestel ca. 5 km øst for Alanya. I Spa centret, som både tilbyder hamam, sauna og massage er der rig mulighed for at forkæle sig selv (alle behandlinger mod betaling). Her er også et fitnessrum og en indendørs pool som er åben i vintermånederne.
Vis mere
Vis mindre
Delfino Apart Hotel, Alanya
Delfino Apart Hotel er et fint lejlighedshotel af god standard, beliggende tæt ved Kleopatra Stranden. Hotellet er pænt og moderne indrettet, og har mange stamgæster. Her er en populær restaurant som serverer smagfulde tyrkiske og internationale retter.
Vis mere
Vis mindre
Langtidsferie i Tyrkiet om vinteren - tips og tricks

Hvordan er så vejret så i løbet af vinteren langs den tyrkiske middelhavskyst?


Det er ikke strandvejr, men nogle dage titter solen frem og der kan man sagtens spise frokost ude i det fri - hvis man sidder i læ og har en god trøje på. Temperaturen ligger typisk omkring de 10-15 grader om dagen i november, december og marts. I januar og februar er det koldere og kan blive helt ned til 7-10 grader om dagen. Det kan regne og blæse - men der er ofte også gode dage med høj sol og klar luft.

Hvad skal man lave om vinteren i Tyrkiet?


Man skal spise en lang morgenmad. Sidde med en god bog eller podcast inde på på en café. Gå lange ture, måske cykle en tur eller få trænet kondien lidt op ved at jogge. Se film på værelset om aftenen. Få skrevet den der bog. Tage på udflugter. Hygge med andre gæster nede på restauranten lige om hjørnet. Du har god tid til at bare være dig selv - eller have god tid sammen med din partner.