Meget mere golf for pengene - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Golf i verdensklasse

Tyrkiet byder på fantastiske golfbaner, og som regel får du en komplet golfrejse til en yderst favorabel pris, i forhold til, hvad du ellers ville betale for en tilsvarende rejse til andre populære golfdestinationer. Her er velplejede greens og fairways, god service, flotte All Inclusive hoteller og ikke mindst et dejligt klima året rundt. Belek ligger på Tyrkiets sydkyst, ca. 45 minutter fra Antalya Lufthavn, Kusadasi på Tyrkiets vestkyst, ca. 1 time fra Izmir Lufthavn. For begge destinationer gælder, at du kan kombinere golf i verdensklasse med sol, strand og byferie.

Bestiller du en af vores golfpakker, er både hotel og greenfees inkluderet i rejsens pris. Du får meget mere golf for pengene i Tyrkiet – kig nærmere på de forskellige golfpakker, så ser du hvorfor.

De fleste af vores golfhoteller ligger tæt på eller lige ved siden af hotellernes egne baner. Hvis banen ligger et stykke væk, tilbyder hotellet altid shuttleservice til banen. Her er faciliteter som klubhus bar og restaurant, her er oftest en Pro Shop og næsten altid mulighed for at booke en personlig træner eller coaching. De fleste steder tilbyder også reparation eller pleje af dit udstyr.

Næsten alle vores golfhoteller tilbyder All Inclusve eller Ultra All Inclusive, hvor mad og drikke er inkl. fra tidlig morgen til sen aften. Alle hoteller har flere restauranter og barer, og oftest underholdning i form af livemusik shows og/eller diskotek. På de fleste hoteller kan du også forkæle dig selv med en tur i SPA centret – måske dejligt og tiltrængt, efter en lang dag på golfbanen. Én ting kan vi garantere: Når du bestiller en golfrejse hos Mixx Travel får du meget ferie for pengene.