Agii Apostoli Rejseguide - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882

Agii Apostoli er et smukt strandområde på vestsiden af Chania, som består af flere små, gyldne sandbugter. Det er populært blandt både lokale og turister, og området er fyldt med fyrretræer, campingpladser og kommunale legepladser. Selv om Agia Apostoli ligger tæt på travle badebyer som Kato Stalos og Platanias, har den bevaret sin charme og formået at undgå masseturisme. Området har nogle få hoteller og er også kendt som Daratsos. Byen byder på fantastiske strande, frodige landskaber og en afslappende atmosfære, som tiltrækker turister, der både søger en ægte strandferie og en kulturel oplevelse.


Strande


Den absolutte juvel i Agii Apostoli er Chrissi Akti-Gold Beach. Denne strand tiltrækker lokale og besøgende på de varmeste sommerdage og skaber en munter og afslappende atmosfære. Stranden ligger ca. 2,5 km nordøst for Chania centrum. Chrissi Akti er kendt for sit krystalklare vand, fine sand og afslappede atmosfære. Den er populær blandt både lokale og turister og byder på gode muligheder for svømning, solbadning og forskellige former for vandsport. Der er flere restauranter og barer på stranden, som tilbyder forfriskende drinks og lækre lokale delikatesser. Chrissi Akti er det ideelle sted til en afslappende dag på stranden på Kreta.

Andre gode strande i nærheden af Agii Apostoli er den børne- og familievenlige Iguana Beach og Yannis Beach, en dyb bugt omgivet af klipper, hvor man kan snorkle.


Shopping i Agii Apostoli


Indkøbsmulighederne i Agii Apostoli er begrænsede, så vi anbefaler et besøg i 
Chania.

 

Restauranter og underholdning


Hvis du er fan af middelhavsretter, har Agii Apostoli en række gode restauranter, bl.a. Ristorante Pergola og Angelos restaurant.

Nattelivet er ret stille i Agii Apostoli. Byens centrum har et udvalg af caféer og barer, men hvis du vil danse til den lyse morgen, anbefaler vi, at du tager til Chania, ca. 5 km væk, eller Platanias, ca. 8 km væk.


Om Agii Apostoli:


Flyvetid: Anslået flyvetid fra f.eks Billund: 3 timer og 45 minutter

Transfer: Fra Chania lufthavn kan du forvente en køretur på ca. en halv time til Agii Apostoli ( ca 30 km)

Tidsforskel: 0 timer

Telefon: Tast+30 og græsk telefonnummer. Hvis du vil ringe til Danmark, tast +45 og telefonnummeret
Vaccinationer : Ingen vaccinationer er påkrævet. Spørg din læge, om du er i tvivl.
Indbyggertal: Byen Chania har omkring 150.000 indbyggere. Om sommeren, inklusive turister, har Kreta op til 1 million mennesker.
Gennemsnitsprisen for en to-retters middag er ca. 23 euro pr. person. En øl koster omkring 3,5 euro, cigaretter omkring 5 euro.
Strande; De fleste af hotellerne har sine egne strande.
Natteliv: Diskoteker, klubber og barer i centrum af Chania
Aktiviteter: strandaktiviteter, vandsport, dykning, snorkling, tennis, fodbold, vandreture.
Valuta: På Kreta bruger man euro. Kreditkortbetaling accepteres i de fleste butikker og på alle hoteller, mens hæveautomater accepterer de mest almindelige kort.


Helligdage 2024:


Nytårsdag: 1. januar

Helligtrekonger: 6. januar
Nationaldag: 25. marts
Langfredag: 3. maj
Påske: 5.-6. maj
Pinse: 23. juni
Jomfru Marias himmelfartsdag: 15. august
"Nej-dagen": 28. oktober
Jul: 25.-26. december

Vejret i Agii Apostoli

Jan Feb Mar Apr Maj Jun
15°c 16°c 17°c 20°c 24°c 27°c
Jul Aug Sep Okt Nov Dec
29°c 29°c 26°c 23°c 20°c 17°c