Vind en rejse for 2 til Tyrkiet - Mixx Travel
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes

VIND EN REJSE FOR 2
VIND EN REJSE FOR 2
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en rejse for to personer. Betingelser
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882Vind en rejse for 2 til Tyrkiet


Ville det ikke være skønt, at kunne invitere din mand/kone/kæreste/bedste ven/veninde/den der søde nabo/en kollega på en gratis rejse til Tyrkiet? Alt du skal, er at sige ja tak til at modtage Mixx Travels nyhedsbrev. Du finder feltet helt forneden nede til venstre på denne side.

Dette kan du vinde


Du kan vinde en rejse for 2 personer til en af vores destinationer i Tyrkiet. Vi giver både flyrejsen tur/retur, bagage og håndbagage inkluderet på flyrejsen, transfer til og fra lufthavnen i Tyrkiet og ikke mindst ophold i en uge med morgenmad (eller måske endda All Inclusive) på hotel i fx Alanya, Side, Kemer, Belek eller Kusadasi. Det er MIxx Travel, som bestemmer hvilket hotel I skal bo på.


Hvordan fungerer det sådan rent praktisk?


VI trækker lod 4 gange om året. Vinderen bliver informeret via mail og det vil også blive annonceret på vores Facebookside. Vinderen skal selv deltage på rejsen og rejsegavekortet må ikke overdrages. Du kan rejse i perioderne 1/3- 17/3, 15/4 - 20/6 samt 10/8 - 31/9.

Held og lykke!

Bemærk: Ved deltagelse i lodtrækningen giver du Mixx Travel tilladelse til at sende dig vores nyhedsbrev med tilbud, nyheder mm. Din e-mailadresse forbliver i vores database og videregives naturligvis ikke til tredje part. 


MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes