Hurghada Rejseguide
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes

VIND EN REJSE FOR 2
VIND EN REJSE FOR 2
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en rejse for to personer. Betingelser
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882

I Hurghada kan du snorkle i Rødehavet, bo på de lækreste hoteller, slikke sol ved poolen og tage på en masse spændende udflugter!
Tag ud på snorkeltur, eller actionfyldt ørkensafari i jeep eller på en ATV. Mange tager også turen til spændende Luxor, hvor du kan opleve Karnaktemplet, Kongernes Dal og Dronningernes Dal. Cairo med pyramiderne og Det Egyptiske Museum ligger et godt stykke væk, men kan besøges ved med fly (ca 1 time). Nord for Hurghada ligger El Gouna, og syd for byen feriesteder som f.eks Soma Bay. Hurghada er en fin feriedestination hele året, med sol, varme og ingen regn.
 
Strande og Vandland
Nogle hoteller har sin egen strand, andre ikke. Alle hoteller har pool, og næsten alle også en separat børnepool. Offentlige strande i Egypten er der ikke mange af, til gengæld har de fleste større hoteller både pool og kæmpe vandland med store rutschebaner og alt muligt andet for unge og ældre vovehalse!

Shopping
Shopping i Hurghada: mange tager hjem med noget nyt tøj, krydderurter, souvenirer eller måske en vandpibe. Guld og sølv ligger også i den billigere ende.

Restauranter og underholdning
Alle hoteller har restauranter, og da de fleste vælger at bo med All Inclusive, spiser de fleste på hotellet. Men vi anbefaler en frokost eller middag i den superhyggelige marina, som ligger i Hurghadas centrum. Mange gode spisesteder og afslappet stemning.

Fakta om Hurghada: 

Flyvetid: Beregnet flyvetid fra København: 5 timer 15 min

Transfer: Fra lufthavnen i Hurghada tager det normalt ca. en halv time, til bussen er ved det første hotel. Regn med under en time, under alle omstændigheder. Mixx Travel tilbyder transferservice i Hurghada, men vi har ingen egne skandinavisktalende guider.

Pas og Visum: Danske statsborgere får visum ved ankomst til Egypten (gebyr 25 USD). Danske forlængede pas anerkendes til ind- og udrejse. Passet skal være gyldigt i minimum 6 måneder fra indrejse til Egypten.

Tidsforskel: Dansk tid + 1 time. Ved vintertid +2 timer.

Telefon: Ring +20 efterfulgt af det egyptiske telefonnummer, vil du ringe til Danmark skal du ringe +45 efterfulgt af telefonnummeret.

Vaccination: Ganske almindelige forhold for turistrejser, dog anbefales for Egypten også hepatitisvaccination. Kontakt din læge eller en vaccinationsklinik.

Beboere: Hurghada har omkring 260.000 faste indbyggere som i løbet af vinteren inklusive alle turister kan stige til 500.000.

Priser restaurant: Den gennemsnitlige pris for en to-retters middag er ca. 100 kr. pr person. En øl koster omkring 20 kr.

Priser i butik: 1 liter vand ca. 5 kr, dåse sodavand (33 cl) ca. 3 kr, et brød ca. 2 kr, chips 200g ca 10 kr.

Strande: De fleste større hoteller har sin egen strand. Offentlige strande er der ikke mange af.

Natteliv: Diskoteker, klubber og barer på næsten alle hoteller. I Hurghada by et lille udvalg af forlystelsessteder.

Aktiviteter: Vandland, vandsport, dykning, snorkling, tennis, fodbold, ørkenaktiviteter etc.

Penge: Kreditkortbetaling accepteres i de fleste butikker og på alle hoteller, mens pengeautomater (Bankomat) tager de mest gængse kort.
Skal du veksle rede penge om til egyptiske pund (LE) anbefales det at bruge et vekselkontor eller at veksle på dit hotel.

Ramadan og helligdage 2020: Nytårsdag: 1. januar, Koptisk jul 7.januar, Koptisk Påskesøndag 19. april, Sham el Nessim (Faraonsk forårsdag) 20.april. Den 23. april begynder den muslimske fastemåned Ramadan. I denne periode vil offentlige kontorer og banker have begrænsede åbningstider. Afslutningen på Ramadanen markeres med 3 festhelligdage (Eid el Fitr) 24 -26. maj.  Eid el Adha (offerfesten): 31.juli - 3. august. Bemærk venligst, at fredag traditionelt er den mest lukkede dag i Egypten. Som turist i Hurghada, vil du dog ikke mærke meget til de forskellige helligdage.

Vejret:

Jan
21°c
Feb
22°c
Mar
25°c
Apr
28°c
Maj
31°c
Jun
33°c
Jul
34°c
Aug
34°c
Sep
32°c
Okt
30°c
Nov
27°c
Dec
23°c

 
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes