Dubai & Emiraterne Rejseguide
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes

VIND EN REJSE FOR 2
VIND EN REJSE FOR 2
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en rejse for to personer. Betingelser
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882

Dubai og de andre Emirater tilbyder flotte ferietemperaturer hele året, eventyrlige hoteller, verdens måske bedste shopping og mulighed for at komme på nervepirrende ørkensafaris - blandt andet. Dubai er den mest kendte feriedestination, og her kan det være godt at have styr på metropolens forskellige områder. Ras al Khaimah ligger ca. en time nord for Dubai, og er noget ganske anderledes. Abu Dhabi er den egentlige hovedstad i det velhavende ørkenland, men ikke så kendt blandt skandinaviske turister endnu.

Lidt om de forskellige destinationer du kan vælge mellem:

Der er mange områder i Dubai. Jumeirah Beach har de bedste strande, og det er også her, det ikoniske hotel Burj-Al-Arab ligger. Ved Jumeirah ligger også en af byens bedste gågader - The Walk. Hvis du er til shopping, skal du bo i Downtown Dubai, her ligger de megastore shoppingcentre og flotte luksushoteller. Dubais ældste del hedder Deira. Her er tempoet lavere og det er også her, du kan besøge en af byens største guldmarkeder.

Ras al Khaimah ligger nord for Dubai, og her er tampoet helt anderledes. Her finder du lækre resorthoteller, ofte med fantastiske strande og poolområder. Der er shopping og restauranter, men ikke så mange som i Dubai. Til gengæld, ligger ørkenen forholdsvis tæt på, og luften er renere. Perfekt for familier.

Abu Dhabi byder på en 8 km. lang hyggelig strandpromenade med tilhørende god strand, og byen udvikler sig i rekordfart med nye hoteller, spisesteder, shoppingmuligheder og natteliv. Her kan du kombinere storbyferie med strandferie.

Strande og Vandland
Der er strande i Dubai, Ras al Khaimah og i Abu Dhabi. Alle hoteller med adgang til havet har sine egne, flotte strande med tilhørende faciliteter. Vandlande findes der mange af, som Yas Water Park i Abu Dhabi og kendte Aquaventure ved hotellet Atlantis The Palm i Dubai.

Shopping
Shopping er en god grund til at tage hertil. Her finder du alt fra de store kendte kæder indenfor tøj og livsstil, guld og dyre ure, elektronik og alt andet, man kan forestille sig af moderne indkøb. Men du kan også finde en del lokalt producerede varer, guld, krydderier og spændende design til hjemmet fra denne del af verden.

Restauranter og underholdning
Alle hoteller har restauranter, oftest flere. De største hoteller er som små bydele i sig selv, med utallige spisemuligheder fra hele verden. Ude i byen er udvalget lige så stort og varieret - måske med undtagelse af Ras al Khaimah. Der er natteliv og store natklubber i både Dubai og Abu Dhabi. Alkohol serveres kun på hotellerne, ude i byen er der ikke mange steder, som serverer alkohol.

Fakta om Dubai og Emiraterne: 

Flyvetid: Beregnet flyvetid fra København: 6 timer 30 min

Transfer: Fra lufthavnen i Dubai skal du regne med nogenlunde en time til de fleste hoteller i Dubai. Til Ras al Khaimah lige knap to timer.

Pas og Visum: Danske statsborgere rejser visumfrit til De Forenede Arabiske Emirater, dog naturligvis med et gyldigt pas.

Tidsforskel: Dansk tid + 2 timer. 

Telefon: Ring +971 efterfulgt af det lokale telefonnummer, vil du ringe til Danmark skal du ringe +45 efterfulgt af telefonnummeret.

Vaccination: Ganske almindelige forhold for turistrejser til denne del af verden. Check gerne med din læge. 

Beboere: Der bor ca. 3,5 millioner mennesker i Dubai. I Ras al Khaimah ca. 400.000 og i Abu Dhabi 3,3 millioner.

Priser restaurant: Det er svært, at sige noget generelt om madpriser - her findes alt, fra fastfood til gourmetrestauranter. Men priserne er i den rimelige ende generelt.

Priser i butik: 1 liter vand ca. 5 kr, dåse sodavand (33 cl) ca. 3 kr, et brød ca. 3 kr, chips 200g ca 10 kr.

Strande: De fleste større hoteller har sin egen strand. De offentlige strande er gode, men har få eller ingen faciliteter.

Natteliv: Diskoteker, klubber og barer på de større hoteller.

Aktiviteter: Strandaktiviteter, vandsport, dykning, fitness, tennis, fodbold, ørkensafari.

Penge: Kreditkortbetaling accepteres i de fleste butikker og på alle hoteller, mens pengeautomater tager de mest gængse kort.  Du kan også veksle til UAE Dirham hjemmefra.


Vejret:

Jan
22°c
Feb
24°c
Mar
27°c
Apr
30°c
Maj
32°c
Jun
36°c
Jul
38°c
Aug
41°c
Sep
38°c
Okt
33°c
Nov
28°c
Dec
26°c
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes